Bij een brainstormsessie duiken we de diepte in. Vooral bij belangrijke campagnes of het samenstellen van een magazijn aan geschenken is een sessie handig. Die kun je namelijk niet zomaar uit je mouw schudden. Daarom gaan we samen met jou aan tafel. We pluizen je bedrijf uit, noteren belangrijke waarden en linken dit aan jouw wensen. Uiteindelijk ontwikkelen we samen concepten die aansluiten bij wat je zoekt.

Het voordeel van een brainstormsessie is dat alles op tafel komt. Vaak word je in vergaderingen belemmerd door voorwaarden en ervaringen. In deze sessie zijn die er niet. Alles kan en alles mag. Pas daarna gaan we realistisch denken. Zo komen we op ideeën die we anders nooit hadden bedacht.

Hoe het werkt

Jij neemt contact met ons op via het contactformulier, per mail of via telefoon. Hier vertel je ons kort jouw wensen en ideeën. We plannen dan samen een datum voor de brainstormsessie, we komen graag bij je langs.

Van tevoren doen wij alvast wat research voor eventuele invalshoeken zodat we gericht de sessie in gaan. In ongeveer twee uur bespreken we jouw ideeën en bedrijfsverhaal. We lopen naar buiten met een of twee concrete concepten waar je mee verder kunt.

Tarieven

BRAINSTORMSESSIE

Een sessie van ongeveer twee uur bij ons op kantoor in Zeist. Wij zorgen voor genoeg creatieve brandstof in de vorm van versnapering en drankjes. Bij jou op locatie is mogelijk op aanvraag.

€ 395,-

Vraag jouw brainstormsessie aan

  Over ons

  Pelster Promotions is een familiebedrijf dat al sinds 1954 in beweging is. Als creatieve partner kijken we naar wat jouw bedrijf onderscheidt. Op basis van deze informatie ontwikkelen we samen met jou vernieuwende en creatieve concepten. Zo zorgen we ervoor dat de geschenken jouw bedrijfsverhaal vertellen. 

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief

  Pelster Promotions
  Panweg 52a
  3705 GE Zeist
  030 307 97 00
  info@pelster.nl

  Openingstijden:
  Ma – vr: 08:30 – 20:00 uur