Volledige ontzorging van eindejaars relatiegeschenken

Wij bedenken, ontwerpen en leveren het perfecte relatiegeschenk voor jou. Bespaar jezelf uren zoekwerk en geef de klus uit handen. Neem contact op en je ontvangt een gratis en vrijblijvend voorstel met 3 geschenken. Altijd passend bij jouw geefmoment en bedrijf of organisatie. Heb je al een idee? Laat het ons weten wij kunnen jouw idee realiseren.

Voordelen van onze service

  • Je hoeft niet meer uren te zoeken en door duizenden producten in webshops te gaan.
  • Je ontvangt drie geheel kosteloze voorstellen voor eindejaarsgeschenken.
  • Ontvang altijd een voorstel voor geschenk of giveaway dat naadloos aansluit bij jouw bedrijfsverhaal en doelgroep.
  • Bij de zoektocht naar producten staat duurzaamheid altijd centraal. Je kunt jouw geschenken dus met een gerust hart geven.
  • Ontzorging van A tot Z. Ook eventuele begeleidende brieven/flyers, adressering en levering nemen we graag voor je uit handen.
Gratis voorstel aanvragen Gratis voorstel aanvragen

Het fijnste aan Pelster is het korte schakelen. Als ik vraag om een proefdruk, zit deze de volgende dag al in mijn mailbox. En dat ben ik wel anders gewend. Bij de grote bureaus duurt dit namelijk altijd erg lang. Pelster reageert en levert snel en dit werkt erg prettig.

Marianne de jong / BMI

Onze experts helpen je graag verder

Mark (links) en Willem -Jan (rechts) zijn experts op het gebied van relatiegeschenken, ze gaan graag op zoek naar een uniek en speciaal geschenk dat past bij jouw bedrijf of organisatie en bij de interesses van jouw klanten, medewerkers of partners.

Laat ons jou helpen in de zoektocht naar het perfecte geschenk om jouw klanten, medewerkers of partners te laten zien dat je hen waardeert. Deze zoektocht doen we geheel vrijblijvend!

MARK WILTING

Account Manager

06 – 534 993 47

[email protected]

WILLEM-JAN GEESINK

Directeur & Account Manager

06 – 511 553 13

[email protected]

Gratis voorstel aanvragen
Gratis voorstel aanvragen

Voorbeelden van wat we kunnen leveren

Ontdek hier enkele voorbeelden van onze uitgebreide assortiment. Dit is slechts een glimp van wat we te bieden hebben. Wij zijn specialisten in het vinden van het perfecte geschenk dat naadloos aansluit bij de identiteit van jouw organisatie of bedrijf. Laat ons je helpen om dat speciale presentje te vinden dat indruk maakt. Neem vandaag nog contact met ons op en wij zullen met enthousiasme op zoek gaan naar het ideale geschenk voor jouw onderneming of organisatie.

Ik wil kaas kerstpakket - pelster Promotions
Een poppend eindejaarsgeschenk l Pelster Promotions
Gourmet Kerstpakket - Pelster Promotions
Geschenken waar je het warm van krijgt l Pelster Promotions
MixTea Thee kerspakket
Thuisbioscoop kerstpakket l Pelster Promotions

Wat onze klanten zeggen:

Voor ons bedrijf hadden we een Open Dag georganiseerd en daar horen natuurlijk goodiebags en mooie klantgeschenken bij. Pelster Promotions heeft ons daarbij geholpen. Na een brainstorm sessie waarin ze zich verdiept hebben in ons bedrijf en de producten die wij maken. Je kon zien dat er goed nagedacht was over de manier van inpakken. Het inpakfolie was sterk genoeg om het geschenk te houden en de afwerking met een mooi neutraal “strikje” zag er modern uit. De reacties waren heel positief en de ontvangers gingen alles graag gebruiken!

Tessa Huiting- van Huet / Kinkelder

Het is plezierig om met Pelster contact te hebben. Ik krijg snel antwoord op mijn vragen, proefdrukken worden altijd snel gestuurd en ik ben ook heel erg blij met wat er tot nu toe is geleverd!

Jessica Beuker / Revius Lyceum

Voor het jubilieumfeest van ons bedrijf waren wij op zoek naar een origineel cadeau voor personeel. Pelster heeft ons hierin van originele en toepasselijke opties voorzien en ondanks het korte tijdsbestek, een snelle en vriendelijke service weten te verlenen en tevens van goede kwaliteit. De schorten zijn positief door ons personeel ontvangen. Kortom, wij zijn blij. Hartelijk dank!

Noor / Total Hydraulics

Wil je je laten ontzorgen in je relatiegeschenk?

Bespaar jezelf uren zoekwerk en geef de klus uit handen. Vul het formulier in en je ontvangt een gratis en vrijblijvend voorstel met 3 geschenken. Altijd passend bij jouw geefmoment en bedrijf.

[email protected]