Hoe breek jij het ijs bij je klanten deze winter?

We hebben het afgelopen weekend al even gemerkt, het winterweer is weer op komst! Dat betekent dat Nederland massaal eerder opstaat om de autoruiten ijs- en sneeuwvrij te maken! Tegenwoordig wordt je namelijk ook nog eens flink beboet (max. 380 euro) wanneer je je autoruiten niet goed gekrabd hebt. Op zoek naar een ideaal product om je klantrelatie warm te houden tijdens de aankomende winterperiode? Dat doe je natuurlijk door het weggeven van een gepersonaliseerde ijskrabber! Bekijk ze hier!

De beste ijskrabbers

Een ijskrabber is een onmisbaar en functioneel product in de winter. Door het geven van een gepersonaliseerde ijskrabber is jouw bedrijf elke winterdag zichtbaar bij je klanten. Dit maakt het ook een interessant wintergeschenk of promotieartikel voor de niet-autobedrijven, aangezien je klanten dagelijks met jouw merk in aanraking komen. Je klant is maar al te blij wanneer ze jouw ijskrabber na een ijskoude nacht in hun dashboard kastje vinden. Wees hun redder in nood!

Wij bieden de keuze uit onze vier beste ijskrabbers, die al verkrijgbaar zijn vanaf een kleine hoeveelheid.

Onze voordelen:

  • Voorzien van handvat
  • Onbreekbaar materiaal
  • Snel en gemakkelijk in gebruik
  • Geschikt voor elke ruit

Uniek ontwerp

Door een uniek ontwerp valt jouw ijskrabber extra op! Ons design team voorziet je graag van een gratis ontwerp waarmee je indruk kunt maken op je klanten. Een tof ontwerp geeft wat kleur aan de grauwe winterdagen van je klanten.

Win een gratis foute kersttrui

Maak nu kans op onze speciaal ontworpen foute kersttrui voor jou en je collega’s bij een bestelling van onze ijskrabbers! Je hebt nog maar drie dagen!*

Fout, fouter, foutst…steel jij dit jaar samen met jouw collega’s de show in onze unieke kersttrui ter waarde van €35,-? Dat kan! Je maakt namelijk kans op deze truien bij je bestelling. De foute kersttrui is een onmisbare traditie geworden. Pelster heeft deze kersttrui speciaal ontworpen, met een dikke knipoog natuurlijk, voor de mensen die geen bal aan kerst vinden! Bestel hier!

*De actie is alleen geldig op de vier ijskrabbers en t/m 20 december 2018. Per bedrijf zijn maximaal vijf truien beschikbaar. De winnaars worden via de mail op de hoogte gesteld.

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.