Op zoek naar een origineel sinterklaascadeau?

Inspiratie Sinterklaascadeau nodig? Sinterklaas is alweer bijna in het land en dat betekent dat alle lekkernijen weer uit de kast gehaald mogen worden! Het eten van speculaas is een échte Nederlandse traditie die bij het sinterklaasfeest hoort. Vier je dit jaar samen met je collega’s of zakenrelaties het sinterklaasfeest? Verras ze dit jaar met een origineel sinterklaascadeau, namelijk met onze speculaas auto’s! Origineel, grappig en vooral héél erg lekker!

Onze inspiratie voor jouw sinterklaascadeau

Geen inspiratie sinterklaascadeau? Wat dacht je van een koekje van eigen deeg? Wij begrijpen dat het ieder jaar weer een lastige taak is om je zakenrelaties je waardering te laten blijken door het geven van een origineel geschenk. Wij helpen je daarom dit jaar graag verder met dit sinterklaascadeau voor een blijvende herinnering!

Speculaas maken

Deze speculaas auto’s worden bereid op ambachtelijke wijze door onze plaatselijke bakker. Bakker Albert snijdt eerst het speculaasdeeg in dunne plakken waarna de plakken machinaal worden gewalst. De mal die in de wals zit zorgt ervoor dat de speculaaskoeken een mooie autovorm krijgen. Deze vorm hebben wij zelf onworpen wat deze speculaaskoek uniek maakt! Vervolgens worden de koeken zorgvuldig op de bakplaat gelegd en zijn ze klaar om de oven in te gaan. Om de speculaas auto helemaal af te maken worden er aan het einde nog amandelen aan toegevoegd. Deze speculaaskoeken zijn tot 25 dagen houdbaar, zodat je klant of werknemer een lange tijd van jouw cadeau kan genieten (als die de houdbaarheidsdatum haalt natuurlijk ;)). Onze bakker heeft tot nu toe al ruim 5000 speculaas auto’s mogen bakken en heeft het recept hierdoor getest en geperfectioneerd. En dat proef je!

Gepersonaliseerd relatiegeschenk

De speculaas auto is luxe verpakt in cellofaan óf in blik. De blikverpakking houdt de koek lekker knapperig! Zo blijft jouw merk, zelfs wanneer de speculaaskoek al op is, een tastbare herinnering. Maak de speculaas auto uniek en origineel door de verpakking te personaliseren met je eigen logo of tekst!  Heb je hulp nodig bij het bedenken van een originele tekst die past bij jouw bedrijf? Vraag ons om advies!

Bestel online!

Een vleugje citroenschil, koriander, gember en kaneel. Heb je de smaak al te pakken? Vanaf nu zijn deze speculaaskoeken online te bestellen, bestel ze hier! Heb je vragen of meer informatie nodig? Neem gerust contact met ons op!

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.