Het RIVM is al jaren trouw klant van ons, we hebben al meerdere producten en geschenken voor hen mogen ontwikkelen. Alle getoonde producten hadden een eigen functie en doelgroep, maar ze moesten wel allemaal uitdragen wat het RIVM doet en waar ze voor staan.

Het opvallendste product is de puzzel fruitschaal. De schaal werd als puzzelpakket van vijf losse delen geleverd, de ontvanger moest hem dan zelf in elkaar zetten tot stevige fruitschaal. Deze deelden ze uit om bewustwording voor een gezond lichaam en geest te verbeteren. De ontvanger werd getriggerd na te denken én om meer fruit te eten. Twee vliegen in één klap! Hij is gemaakt van natuurlijk triplex.

Daarnaast ontwikkelden we een gepaste USB-stick die ze uitdeelden op een event. Het RIVM heeft een centrale rol in de infectieziektebestrijding en in landelijke preventie- en screeningsprogramma’s. Een link met gezondheidszorg was dus belangrijk. Daarom plaatsten we de USB-stick in de vorm van een spuit, Om hem nog extra op te laten vallen, lieten we de spuit doorzichtig. Zo zie je hoe de binnenkant van zo’n stick eruit ziet.

Ook maakten we een drijver voor het Bureau Biosecurity. In de gaten kunnen reageerbuizen worden geplaatst. De drijver werd in hete of koude vloeistof geplaatst, zodat de inhoud van de reageerbuisjes op de juiste temperatuur bleef. We bedrukten hem met het logo en een slogan van bet Bureau.

Ten slotte bedrukken we doorlopend pennen voor het RIVM en het Bureau Biosecurity. Deze pennen hebben we al in verschillende varianten gemaakt. De laatste is van duurzaam en gerecycled kunststof.

.