Klantenservice

Hier vindt u informatie over het bestellen van relatiegeschenken en promotieartikelen bij Pelsterpromotions.nl. Voor vragen of advies over onze producten of leveringen kunt u gerust contact opnemen met ons via 030-307 97 00 (maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 20:00 uur).

Bevestiging bestelling

Van uw bestelling via de site ontvangt u per mail een orderbevestiging. De officiële factuur wordt met de goederen meegezonden of ontvangt u per post.

Levertijd

Uw bedrukte artikelen worden binnen 10 werkdagen geleverd, mits voorradig. Snellere leveringen zijn in overleg mogelijk. Uw artikelen worden tussen 8.00 uur en 18.00 uur bezorgd door DHL (een tijdstip of dagdeel kunnen wij helaas niet aangeven). Voor spoedbestelling geldt een meerprijs. Ook voor levering op zaterdag wordt een toeslag berekend. U kunt uw bestelling na telefonische afspraak ook zelf afhalen tussen 8.00 en 17.00 uur van maandag t/m vrijdag in Zeist.

Bedrukking

De prijzen op de site zijn standaard inclusief bedrukking in 1 kleur op 1 positie tenzij anders vermeld. Alles is mogelijk dus neem gerust contact met ons op voor speciale wensen. In sommige gevallen ontvangt u na uw bestelling binnen 24 uur een drukproef per mail ter goedkeuring. Dit wordt bijvoorbeeld gedaan bij een bedrukking waarbij ook een logo toegevoegd wordt.

Bezorgkosten

De bezorgkosten zijn GRATIS bij een online bestelling vanaf € 250,-. Daaronder worden de netto vrachtkosten berekend.

Prijzen

Al onze prijzen zijn in EURO’s excl. BTW en gelden tot nader order. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht. Ondanks het feit dat wij de uiterste zorg besteden aan de betrouwbaarheid en de actualiteit van de gegevens op de website, kunnen hierin onjuistheden voorkomen. Pelsterpromotions.nl (onderdeel van Pelster Zeist BV) aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden van de informatie en prijzen op de website Pelsterpromotions.nl.

Geleverd aantal

In verband met ons bedrukkingsproces behouden wij ons het recht voor om bij sommige producten 10% meer of minder dan het bestelde aantal te leveren en te factureren. Wij streven er naar het bestelde aantal te leveren.