Relatiegeschenken die niet alleen van hoge kwaliteit en afgestemd op de ontvanger zijn maar ook nog eens een memorabele ervaring bieden zijn volgens ons de beste soort geschenken. De ontvanger zal hier ongetwijfeld niet anders over denken. Een geschenk dat aan al deze eisen voldoet is het gourmet pakket. 

Wat kan er in een gourmet pakket?

1. Gourmet kookaccessoires

Aan een gourmet pakket kunnen hoogwaardige accessoires worden toegevoegd zoals een luxe snijplank, scherpe messen speciaal om het vlees te snijden, kleine tangetjes, een chique serveerplateau en nog veel meer. 

2. Speciaal gourmet servies 

Creëer een elegante eetervaring door porseleinen servies, kristallen glazen of trendy bestek toe te voegen aan het pakket. Met speciaal gourmet servies kun je de gelegenheid nog specialer maken. 

3. Kookboek

Wist je dat er kookboeken specifiek voor gourmetten zijn? Deze kookboeken zijn speciaal ontworpen om jouw gourmetervaring naar een hoger niveau te tillen. In de gourmet kookboeken staan heerlijke recepten en tips om het gourmetten tot een onvergetelijke ervaring te maken. 

4. Exclusieve kruiden en oliën

Voeg een assortiment van hoogwaardige kruiden en oliën toe aan het pakket. Kies voor exotische kruidenmixen, aromatische oliën of speciale smaakmakers. Een tip van ons is om een goede fles oliefolie in het gourmet pakket toe te voegen. Olijfolie is een steeds populairder wordend product om te gebruiken bij gerechten maar ook om bijvoorbeeld brood in te dippen. De ontvanger zal hier ongetwijfeld erg blij mee zijn. 

5. Premium dranken

Bij een gourmet kunnen de dranken niet achterwege blijven. Kies voor hoogwaardige wijnen of speciaal bieren die goed samen gaan met gourmet gerechten. Een prachtige fles champagne is ook altijd een gewaardeerd cadeau en sluit feilloos aan bij de feestelijke stemming van het gourmetten.  

Duurzame relatiegeschenken

Bij Pelster Promotions leveren we uitsluitend duurzame relatiegeschenken. Hieronder verstaan wij geschenken die lang meegaan, gemaakt zijn van gerecycled materiaal of binnen Europa zijn geproduceerd. Met onze aanpak proberen we de vervuilende branche op te schonen. We werken alleen met leveranciers die achter onze aanpak staan en proactief handelen op het gebied van duurzaamheid.

Voorbeelden van wat we kunnen leveren

Wij bedenken graag geschenken en geschenkpakketten op maat, passend bij jouw bedrijf. Maar om je alvast een impressie te geven, hebben we een aantal producten verzameld die we los of als pakket kunnen leveren.

Contact opnemen

Deze bedrijven organisaties hebben we al mogen helpen:

Voor ons bedrijf hadden we een Open Dag georganiseerd en daar horen natuurlijk goodiebags en mooie klantgeschenken bij. Pelster Promotions heeft ons daarbij geholpen. Na een brainstorm sessie waarin ze zich verdiept hebben in ons bedrijf en de producten die wij maken. Je kon zien dat er goed nagedacht was over de manier van inpakken. Het inpakfolie was sterk genoeg om het geschenk te houden en de afwerking met een mooi neutraal “strikje” zag er modern uit. De reacties waren heel positief en de ontvangers gingen alles graag gebruiken!

Tessa Huiting- van Huet / Kinkelder

Het fijnste aan Pelster is het korte schakelen. Als ik vraag om een proefdruk, zit deze de volgende dag al in mijn mailbox. En dat ben ik wel anders gewend. Bij de grote bureaus duurt dit namelijk altijd erg lang. Pelster reageert en levert snel en dit werkt erg prettig.

Marianne de Jong / BMI Group

Voor het jubileumfeest van ons bedrijf waren we op zoek naar een origineel cadeau voor personeel. Pelster heeft ons hierin van originele en toepasselijke opties voorzien en ondanks het korte tijdsbestek, een snelle en vriendelijke service weten te verlenen en tevens van goede kwaliteit. De schorten zijn positief door ons personeel ontvangen. Kortom, wij zijn blij. Hartelijk dank!

Noor / Total Hydraulics

Altijd een vast contactpersoon

Mark Wilting (links) en Willem-Jan zijn onze accountmanagers. Je krijgt één van hen als vast contactpersoon zodat je nog sneller kunt schakelen!

Wil je je laten ontzorgen in je personeelsgeschenk?

Bespaar jezelf uren zoekwerk en geef de klus uit handen. Vul het formulier in en je ontvangt een gratis en vrijblijvend voorstel met 3 geschenken. Altijd passend bij jouw geefmoment en bedrijf.

[email protected]

    We vragen naar je Telefoonnummer zodat we gemakkelijk in contact kunnen komen voor meer info over je bedrijf en wensen. Zo kunnen we een beter passend aanbod doen!