Oud en nieuw is een bijzondere tijd van het jaar en dat moet gevierd worden. De periode rond oud en nieuw zit al vol met feest vanwege kerst en vaak wordt oud en nieuw ondergesneeuwd door kerst. Bijna alle bedrijven en organisaties geven hun personeel, klanten en partners een geschenk voor kerst maar doen niks met oud en nieuw. Hier kan je jezelf onderscheiden van de anderen en net dat beetje extra doen. 

De geschenken voor oud en nieuw

Of u nu op zoek bent naar een attent gebaar voor uw gewaardeerde klanten, medewerkers of zakelijke partners, wij hebben een uitgebreide collectie relatiegeschenken die perfect passen bij de sfeer van oud en nieuw. Onze geschenken zijn zorgvuldig geselecteerd om uw waardering en dankbaarheid op een onvergetelijke manier over te brengen.

Bij Pelster Promotions geloven we in de kracht van gepersonaliseerde geschenken. Daarom stellen we altijd voor om de relatiegeschenken in de huisstijl van jouw bedrijf of organisatie te leveren. Dit kan gedaan worden door het logo of een slogan te drukken of graveren op de relatiegeschenken. 

Onze collectie aan relatiegeschenken is eindeloos. Van de meer traditionele oud en nieuw geschenken zoals champagne en wijn tot aan complete giftboxen. Wij durven met zekerheid te zeggen dat we voor ieder bedrijf of organisatie een perfect geschenk kunnen leveren voor oud en nieuw.

Maak van oud en nieuw een onvergetelijke gelegenheid door uw waardering te tonen met prachtige relatiegeschenken. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons jou helpen bij het vinden van het ideale relatiegeschenk voor oud en nieuw.

Duurzame relatiegeschenken

Bij Pelster Promotions leveren we uitsluitend duurzame relatiegeschenken. Hieronder verstaan wij geschenken die lang meegaan, gemaakt zijn van gerecycled materiaal of binnen Europa zijn geproduceerd. Met onze aanpak proberen we de vervuilende branche op te schonen. We werken alleen met leveranciers die achter onze aanpak staan en proactief handelen op het gebied van duurzaamheid.

Voorbeelden van wat we kunnen leveren

Wij bedenken graag geschenken en geschenkpakketten op maat, passend bij jouw bedrijf. Maar om je alvast een impressie te geven, hebben we een aantal producten verzameld die we los of als pakket kunnen leveren.

Contact opnemen

Deze bedrijven organisaties hebben we al mogen helpen:

Voor ons bedrijf hadden we een Open Dag georganiseerd en daar horen natuurlijk goodiebags en mooie klantgeschenken bij. Pelster Promotions heeft ons daarbij geholpen. Na een brainstorm sessie waarin ze zich verdiept hebben in ons bedrijf en de producten die wij maken. Je kon zien dat er goed nagedacht was over de manier van inpakken. Het inpakfolie was sterk genoeg om het geschenk te houden en de afwerking met een mooi neutraal “strikje” zag er modern uit. De reacties waren heel positief en de ontvangers gingen alles graag gebruiken!

Tessa Huiting- van Huet / Kinkelder

Het fijnste aan Pelster is het korte schakelen. Als ik vraag om een proefdruk, zit deze de volgende dag al in mijn mailbox. En dat ben ik wel anders gewend. Bij de grote bureaus duurt dit namelijk altijd erg lang. Pelster reageert en levert snel en dit werkt erg prettig.

Marianne de Jong / BMI Group

Voor het jubileumfeest van ons bedrijf waren we op zoek naar een origineel cadeau voor personeel. Pelster heeft ons hierin van originele en toepasselijke opties voorzien en ondanks het korte tijdsbestek, een snelle en vriendelijke service weten te verlenen en tevens van goede kwaliteit. De schorten zijn positief door ons personeel ontvangen. Kortom, wij zijn blij. Hartelijk dank!

Noor / Total Hydraulics

Altijd een vast contactpersoon

Mark Wilting (links) en Willem-Jan zijn onze accountmanagers. Je krijgt één van hen als vast contactpersoon zodat je nog sneller kunt schakelen!

Wil je je laten ontzorgen in je personeelsgeschenk?

Bespaar jezelf uren zoekwerk en geef de klus uit handen. Vul het formulier in en je ontvangt een gratis en vrijblijvend voorstel met 3 geschenken. Altijd passend bij jouw geefmoment en bedrijf.

[email protected]

    We vragen naar je Telefoonnummer zodat we gemakkelijk in contact kunnen komen voor meer info over je bedrijf en wensen. Zo kunnen we een beter passend aanbod doen!