Als december in het vooruitzicht ligt en Sinterklaas weer in het land komt is het de tijd om jouw waardering te tonen aan je klanten, medewerkers en zakenrelaties. Verras ze met unieke relatiegeschenken en bezorg ze een lach op hun gezicht.

5 sinterklaas relatiegeschenk ideeën

Bij ons vind je een uitgebreid assortiment aan originele en gepersonaliseerde Sinterklaasgeschenken die perfect passen bij elke ontvanger. Laat je inspireren door onze selectie en maak dit jaar echt indruk!

1. Sinterklaaspakketten vol lekkernijen

Wie aan Sinterklaas denkt, denkt aan de lekkernijen die erbij horen. Stel een compleet pakket samen vol lekkernijen als pepernoten, chocoladeletters, speculaas en nog veel meer. Al deze lekkernijen kunnen we leveren in een verpakking in jouw huisstijl. 

2. Luxe cadeau sets 

Pak dit jaar uit met Sinterklaas en geef een luxe relatiegeschenk. Luxe relatiegeschenken springen er extra uit met Sinterklaas omdat, bij Sinterklaas zelden luxe geschenken worden gegeven. Wil je dus echt opvallen bij je klanten kies er dan voor om een luxe relatiegeschenk te geven. 

3. Gepersonaliseerde geschenken

Geschenken maak je extra speciaal door ze te personaliseren met jouw logo of bedrijfsnaam. Bijna al onze geschenken kunnen gepersonaliseerd worden. Denk hierbij aan borrelplanken, waterflessen, mokken, koektrommels, speculaas, chocoladeletters en nog veel meer. 

4. Een heerlijk avondje

Stel een pakket samen waar de ontvanger een heerlijk avondje mee kan beleven. Zo kun je bijvoorbeeld een pakket samenstellen met alle lekkernijen die bij Sinterklaas horen zoals pepernoten, speculaas, chocolade en chocolademelk. Bij dit pakket kun je een filmcheque van bijvoorbeeld Pathé toevoegen en een lekker warme fleecedeken. Met zo’n mooi pakket geef je de ontvanger een naast een hoop lekkernijen een complete beleving cadeau. 

5. Originele cadeaus 

Bij Sinterklaas horen natuurlijk cadeaus en wat is er nou leuker dan het geven van een origineel cadeau waar de ontvanger echt van staat te kijken. Bij Pelster Promotions hebben we een ruim assortiment van originele cadeaus. 

Duurzame relatiegeschenken

Bij Pelster Promotions leveren we uitsluitend duurzame relatiegeschenken. Hieronder verstaan wij geschenken die lang meegaan, gemaakt zijn van gerecycled materiaal of binnen Europa zijn geproduceerd. Met onze aanpak proberen we de vervuilende branche op te schonen. We werken alleen met leveranciers die achter onze aanpak staan en proactief handelen op het gebied van duurzaamheid.

Voorbeelden van wat we kunnen leveren

Wij bedenken graag geschenken en geschenkpakketten op maat, passend bij jouw bedrijf. Maar om je alvast een impressie te geven, hebben we een aantal producten verzameld die we los of als pakket kunnen leveren.

Contact opnemen

Deze bedrijven organisaties hebben we al mogen helpen:

Voor ons bedrijf hadden we een Open Dag georganiseerd en daar horen natuurlijk goodiebags en mooie klantgeschenken bij. Pelster Promotions heeft ons daarbij geholpen. Na een brainstorm sessie waarin ze zich verdiept hebben in ons bedrijf en de producten die wij maken. Je kon zien dat er goed nagedacht was over de manier van inpakken. Het inpakfolie was sterk genoeg om het geschenk te houden en de afwerking met een mooi neutraal “strikje” zag er modern uit. De reacties waren heel positief en de ontvangers gingen alles graag gebruiken!

Tessa Huiting- van Huet / Kinkelder

Het fijnste aan Pelster is het korte schakelen. Als ik vraag om een proefdruk, zit deze de volgende dag al in mijn mailbox. En dat ben ik wel anders gewend. Bij de grote bureaus duurt dit namelijk altijd erg lang. Pelster reageert en levert snel en dit werkt erg prettig.

Marianne de Jong / BMI Group

Voor het jubileumfeest van ons bedrijf waren we op zoek naar een origineel cadeau voor personeel. Pelster heeft ons hierin van originele en toepasselijke opties voorzien en ondanks het korte tijdsbestek, een snelle en vriendelijke service weten te verlenen en tevens van goede kwaliteit. De schorten zijn positief door ons personeel ontvangen. Kortom, wij zijn blij. Hartelijk dank!

Noor / Total Hydraulics

Altijd een vast contactpersoon

Mark Wilting (links) en Willem-Jan zijn onze accountmanagers. Je krijgt één van hen als vast contactpersoon zodat je nog sneller kunt schakelen!

Wil je je laten ontzorgen in je personeelsgeschenk?

Bespaar jezelf uren zoekwerk en geef de klus uit handen. Vul het formulier in en je ontvangt een gratis en vrijblijvend voorstel met 3 geschenken. Altijd passend bij jouw geefmoment en bedrijf.

[email protected]

    We vragen naar je Telefoonnummer zodat we gemakkelijk in contact kunnen komen voor meer info over je bedrijf en wensen. Zo kunnen we een beter passend aanbod doen!