Het geven van een thee set van MixTea is een ideaal relatiegeschenk een ideaal geschenk voor alle theeliefhebbers. MixTea is gespecialiseerd in losse thee en bijpassende accessoires, zoals theepotten, kopjes en theeblikken.

Hoge kwaliteit

Een MixTea set is naast een leuk cadeau dat vrijwel iedereen kan waarderen een geschenk van hoge kwaliteit. Alle producten die geleverd worden in de set zijn van duurzame afkomst, daarnaast zijn alle theebladeren die je gebruikt om de thee te maken allemaal biologisch. Dit betekent dat je niet alleen een mooi cadeau geeft, maar ook bijdraagt aan een betere wereld.

Oneindig combineren

Als je op zoek bent naar een geschikte theeset om aan je personeel te geven, zijn er veel verschillende opties beschikbaar. Zo kun je gaan voor een klassieke set met een theepot en kopjes of misschien past een moderne variant zoals een thee infuser met een glazen theefles en nieuwe soorten smaken thee meer bij jouw bedrijf of organisatie. 

Naast de thee en theepotten zelf kun je er nog allerlei leuke accessoires bij doen zoals een theeblik om de thee in te bewaren, een mooie tray waar je alle soorten thee in kan opbergen en nog veel meer.

Duurzame relatiegeschenken

Bij Pelster Promotions bieden we alleen maar relatiegeschenken aan met een duurzaam karakter. Het is daarom belangrijk om te vermelden dat de Mixtea sets op een lijn liggen met ons duurzaamheid belijdt. De producten in de sets zijn duurzaam geproduceerd en de thee is biologisch. 

Voorbeelden van wat we kunnen leveren

Wij bedenken graag geschenken en geschenkpakketten op maat, passend bij jouw bedrijf. Maar om je alvast een impressie te geven, hebben we een aantal producten verzameld die we los of als pakket kunnen leveren.

Contact opnemen

Deze bedrijven organisaties hebben we al mogen helpen:

Voor ons bedrijf hadden we een Open Dag georganiseerd en daar horen natuurlijk goodiebags en mooie klantgeschenken bij. Pelster Promotions heeft ons daarbij geholpen. Na een brainstorm sessie waarin ze zich verdiept hebben in ons bedrijf en de producten die wij maken. Je kon zien dat er goed nagedacht was over de manier van inpakken. Het inpakfolie was sterk genoeg om het geschenk te houden en de afwerking met een mooi neutraal “strikje” zag er modern uit. De reacties waren heel positief en de ontvangers gingen alles graag gebruiken!

Tessa Huiting- van Huet / Kinkelder

Het fijnste aan Pelster is het korte schakelen. Als ik vraag om een proefdruk, zit deze de volgende dag al in mijn mailbox. En dat ben ik wel anders gewend. Bij de grote bureaus duurt dit namelijk altijd erg lang. Pelster reageert en levert snel en dit werkt erg prettig.

Marianne de Jong / BMI Group

Voor het jubileumfeest van ons bedrijf waren we op zoek naar een origineel cadeau voor personeel. Pelster heeft ons hierin van originele en toepasselijke opties voorzien en ondanks het korte tijdsbestek, een snelle en vriendelijke service weten te verlenen en tevens van goede kwaliteit. De schorten zijn positief door ons personeel ontvangen. Kortom, wij zijn blij. Hartelijk dank!

Noor / Total Hydraulics

Altijd een vast contactpersoon

Mark Wilting (links) en Willem-Jan zijn onze accountmanagers. Je krijgt één van hen als vast contactpersoon zodat je nog sneller kunt schakelen!

Wil je je laten ontzorgen in je personeelsgeschenk?

Bespaar jezelf uren zoekwerk en geef de klus uit handen. Vul het formulier in en je ontvangt een gratis en vrijblijvend voorstel met 3 geschenken. Altijd passend bij jouw geefmoment en bedrijf.

[email protected]

    We vragen naar je Telefoonnummer zodat we gemakkelijk in contact kunnen komen voor meer info over je bedrijf en wensen. Zo kunnen we een beter passend aanbod doen!