Wanneer de winter in aankomst is en de tempratuur steeds verder afneemt, is het belangrijk om warm te blijven. Als bedrijf of organisatie kun je je klanten en medewerkers helpen om de wintermaanden door te komen door het geven van relatiegeschenken die helpen om warm te blijven.

Warm blijven deze winter? Onze relatiegeschenken helpen daarbij!

Bij Pelster Promotions bieden we alles aan om de donkere en vooral koude wintermaanden door te komen. Je kunt zelf een compleet pakket samenstellen vol met producten die zeer gewaardeerd worden door de ontvanger tijdens deze periode.

Ons assortiment voor de winter bestaat uit allerlei verschillende producten speciaal ontworpen om iemand warm te houden. Denk hierbij aan thermosflessen, dekens, handschoenen, mutsen, sjaals en nog veel meer. Deze relatiegeschenken zijn niet alleen functioneel maar ook nog eens stijlvol en alle geschenken kunnen volledig in de stijl van jouw bedrijf of organisatie worden gemaakt. Zo kunnen we overal een logo opzetten en de kleuren van jouw bedrijf of organisatie gebruiken. Dit zorgt ervoor dat de ontvanger van het geschenk jouw bedrijf of organisatie positief associeert met het warm blijven tijdens de koude wintermaanden. 

Of je nu op zoek bent naar een cadeau voor medewerkers, klanten of zakelijke partners, onze warme relatiegeschenken zijn geschikt voor elke gelegenheid. Een mooi ingepakt geschenk kan bovendien een positief gevoel geven en de waardering van jouw bedrijf of organisatie tonen voor de relatie.

Duurzame relatiegeschenken

Bij Pelster Promotions is duurzaamheid een belangrijke factor. We maken graag een positieve impact op de wereld om ons heen. Onze relatiegeschenken zijn daarom gemaakt van hoogwaardige materialen die lang meegaan en niet schadelijk zijn voor het milieu. We werken samen met fabrikanten die zich inzetten voor duurzaamheid en die bijvoorbeeld gerecyclede materialen gebruiken of hun productieprocessen optimaliseren om hun impact op het milieu te verminderen.

Voorbeelden van wat we kunnen leveren

Wij bedenken graag geschenken en geschenkpakketten op maat, passend bij jouw bedrijf. Maar om je alvast een impressie te geven, hebben we een aantal producten verzameld die we los of als pakket kunnen leveren.

Contact opnemen

Deze bedrijven organisaties hebben we al mogen helpen:

Voor ons bedrijf hadden we een Open Dag georganiseerd en daar horen natuurlijk goodiebags en mooie klantgeschenken bij. Pelster Promotions heeft ons daarbij geholpen. Na een brainstorm sessie waarin ze zich verdiept hebben in ons bedrijf en de producten die wij maken. Je kon zien dat er goed nagedacht was over de manier van inpakken. Het inpakfolie was sterk genoeg om het geschenk te houden en de afwerking met een mooi neutraal “strikje” zag er modern uit. De reacties waren heel positief en de ontvangers gingen alles graag gebruiken!

Tessa Huiting- van Huet / Kinkelder

Het fijnste aan Pelster is het korte schakelen. Als ik vraag om een proefdruk, zit deze de volgende dag al in mijn mailbox. En dat ben ik wel anders gewend. Bij de grote bureaus duurt dit namelijk altijd erg lang. Pelster reageert en levert snel en dit werkt erg prettig.

Marianne de Jong / BMI Group

Voor het jubileumfeest van ons bedrijf waren we op zoek naar een origineel cadeau voor personeel. Pelster heeft ons hierin van originele en toepasselijke opties voorzien en ondanks het korte tijdsbestek, een snelle en vriendelijke service weten te verlenen en tevens van goede kwaliteit. De schorten zijn positief door ons personeel ontvangen. Kortom, wij zijn blij. Hartelijk dank!

Noor / Total Hydraulics

Altijd een vast contactpersoon

Mark Wilting (links) en Willem-Jan zijn onze accountmanagers. Je krijgt één van hen als vast contactpersoon zodat je nog sneller kunt schakelen!

Wil je je laten ontzorgen in je personeelsgeschenk?

Bespaar jezelf uren zoekwerk en geef de klus uit handen. Vul het formulier in en je ontvangt een gratis en vrijblijvend voorstel met 3 geschenken. Altijd passend bij jouw geefmoment en bedrijf.

[email protected]

    We vragen naar je Telefoonnummer zodat we gemakkelijk in contact kunnen komen voor meer info over je bedrijf en wensen. Zo kunnen we een beter passend aanbod doen!