In deze tijd waarin veel mensen thuiswerken, kan het lastig zijn om op een persoonlijke manier contact te onderhouden met je personeel of relaties. Gelukkig zijn er manieren om je waardering te tonen zonder fysiek aanwezig te zijn, zoals het geven van een relatiegeschenk via de brievenbus.

De vijf voordelen van relatiegeschenken geven via de brievenbus

Het geven van een relatiegeschenk via de brievenbus heeft veel voordelen:

  1. Gemakkelijk en veilig: Het versturen van een relatiegeschenk via de brievenbus is een veilige en gemakkelijke manier om je waardering te tonen, vooral nu thuiswerken steeds vaker voorkomt. 

  2. Verassend: Het geven van een relatiegeschenk via de brievenbus zal de ontvanger verassen. Hoe leuk is het als de ontvanger onverwachts opeens een mooi cadeau in de brievenbus vindt. 

  3. Ruim assortiment: Er zijn veel verschillende soorten geschenken die je via de brievenbus kunt versturen. Denk bijvoorbeeld aan gepersonaliseerde kaarten, lekkernijen zoals chocolade of koekjes, of kleine cadeauboxen met allerlei goodies. Er is dus altijd wel een geschenk dat past bij de ontvanger.

  4. Lage verzendkosten: Een bijkomend voordeel van het versturen van een relatiegeschenk via de brievenbus is dat de verzendkosten relatief laag zijn. Hierdoor kun je meer geschenken versturen zonder dat het te veel kost.

  5. Goed voor branding: Door een relatiegeschenk te versturen met jouw logo of bedrijfsnaam erop, vergroot je de naamsbekendheid van je bedrijf. De ontvanger zal jouw bedrijfsnaam associëren met iets positiefs, namelijk het geschenk dat zij hebben ontvangen.

Hoe zorgen wij ervoor dat jij het perfecte geschenk geeft?

  • We zorgen voor een opvallende verpakking die past in de stijl van je bedrijf of organisatie.
  • In overleg voegen we graag een persoonlijke boodschap toe specifiek gericht op de ontvanger. Dit maakt het geschenk voor de ontvanger nog specialer.
  • We gaan altijd opzoek naar een passend en origineel cadeau waar we jouw personeel, klanten of partners mee kunnen verassen.

Duurzame relatiegeschenken

Pelster Promotions richt zich op het aanbieden van duurzame relatiegeschenken. Wij geloven dat duurzaamheid en verantwoord ondernemen de toekomst zijn en daarom bieden we enkel duurzame relatiegeschenken aan.

Voorbeelden van wat we kunnen leveren

Wij bedenken graag geschenken en geschenkpakketten op maat, passend bij jouw bedrijf. Maar om je alvast een impressie te geven, hebben we een aantal producten verzameld die we los of als pakket kunnen leveren.

Deze bedrijven organisaties hebben we al mogen helpen:

Voor ons bedrijf hadden we een Open Dag georganiseerd en daar horen natuurlijk goodiebags en mooie klantgeschenken bij. Pelster Promotions heeft ons daarbij geholpen. Na een brainstorm sessie waarin ze zich verdiept hebben in ons bedrijf en de producten die wij maken. Je kon zien dat er goed nagedacht was over de manier van inpakken. Het inpakfolie was sterk genoeg om het geschenk te houden en de afwerking met een mooi neutraal “strikje” zag er modern uit. De reacties waren heel positief en de ontvangers gingen alles graag gebruiken!

Tessa Huiting- van Huet / Kinkelder

Het fijnste aan Pelster is het korte schakelen. Als ik vraag om een proefdruk, zit deze de volgende dag al in mijn mailbox. En dat ben ik wel anders gewend. Bij de grote bureaus duurt dit namelijk altijd erg lang. Pelster reageert en levert snel en dit werkt erg prettig.

Marianne de Jong / BMI Group

Voor het jubileumfeest van ons bedrijf waren we op zoek naar een origineel cadeau voor personeel. Pelster heeft ons hierin van originele en toepasselijke opties voorzien en ondanks het korte tijdsbestek, een snelle en vriendelijke service weten te verlenen en tevens van goede kwaliteit. De schorten zijn positief door ons personeel ontvangen. Kortom, wij zijn blij. Hartelijk dank!

Noor / Total Hydraulics

Altijd een vast contactpersoon

Mark Wilting (links) en Willem-Jan zijn onze accountmanagers. Je krijgt één van hen als vast contactpersoon zodat je nog sneller kunt schakelen!

Wil je je laten ontzorgen in je personeelsgeschenk?

Bespaar jezelf uren zoekwerk en geef de klus uit handen. Vul het formulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op. 

[email protected]

    We vragen naar je Telefoonnummer zodat we gemakkelijk in contact kunnen komen voor meer info over je bedrijf en wensen. Zo kunnen we een beter passend aanbod doen!