Als de zomer aanbreekt en de zon begint te schijnen, is het strand of zwembad  voor velen de perfecte plek om te ontspannen en af te koelen. Daarom zijn relatiegeschenken die speciaal voor het het strand of zwembad zijn een geweldige manier om je bedrijf te promoten en jouw klanten, medewerkers of partners je waardering te laten zien.

Zomerse relatiegeschenken speciaal voor het strand en zwembad

Of je klanten, personeel of partners nu op vakantie gaan of een dagje naar het strand, er zijn tal van relatiegeschenken die perfect zijn voor deze gelegenheid. Hier zijn enkele relatiegeschenken die jouw bedrijf of organisatie kan overwegen:

Populaire strand relatiegeschenken zijn strandballen, strandtassen, zonnebrillen, frisbees, strandhanddoeken en opvouwbare strandstoelen. Deze producten zijn niet alleen handig voor dagjes naar het strand, maar bieden ook een groot bedrukkingsoppervlak voor uw bedrijfslogo of naam.

Als zwembad relatiegeschenk kunt u denken aan bedrukte badhanddoeken, opblaasbare zwembanden, zonnebrandcrème, of duikbrillen. Deze geschenken zijn voor iedereen geschikt en worden vaak gebruikt tijdens het zwemmen of relaxen bij het zwembad.

Een andere populaire optie is het geven van waterdichte hoesjes voor mobiele telefoons of andere gadgets. Deze kunnen gebruikt worden om uw apparaten veilig te houden tijdens een dagje uit in de buurt van water of natuurlijk tijdens een dagje varen.

Relatiegeschenken als bedankje

Relatiegeschenken zijn oorspronkelijk bedoelt om je klanten, personeel of partners te bedanken. Door het geven van leuke items voor de vakantie zal jouw klant, personeel of partner met een positief gevoel naar jouw bedrijf zijn of haar vakantie ingaan. Daarnaast wordt jouw merk ook nog is gepromoot door het bedrukken van jouw logo op de gegeven cadeaus. 

Duurzame relatiegeschenken

Pelster Promotions richt zich op het aanbieden van duurzame relatiegeschenken. Wij geloven dat duurzaamheid en verantwoord ondernemen de toekomst zijn en daarom bieden we enkel duurzame relatiegeschenken aan.

Voorbeelden van wat we kunnen leveren

Wij bedenken graag geschenken en geschenkpakketten op maat, passend bij jouw bedrijf. Maar om je alvast een impressie te geven, hebben we een aantal producten verzameld die we los of als pakket kunnen leveren.

Contact opnemen

Deze bedrijven organisaties hebben we al mogen helpen:

Voor ons bedrijf hadden we een Open Dag georganiseerd en daar horen natuurlijk goodiebags en mooie klantgeschenken bij. Pelster Promotions heeft ons daarbij geholpen. Na een brainstorm sessie waarin ze zich verdiept hebben in ons bedrijf en de producten die wij maken. Je kon zien dat er goed nagedacht was over de manier van inpakken. Het inpakfolie was sterk genoeg om het geschenk te houden en de afwerking met een mooi neutraal “strikje” zag er modern uit. De reacties waren heel positief en de ontvangers gingen alles graag gebruiken!

Tessa Huiting- van Huet / Kinkelder

Het fijnste aan Pelster is het korte schakelen. Als ik vraag om een proefdruk, zit deze de volgende dag al in mijn mailbox. En dat ben ik wel anders gewend. Bij de grote bureaus duurt dit namelijk altijd erg lang. Pelster reageert en levert snel en dit werkt erg prettig.

Marianne de Jong / BMI Group

Voor het jubileumfeest van ons bedrijf waren we op zoek naar een origineel cadeau voor personeel. Pelster heeft ons hierin van originele en toepasselijke opties voorzien en ondanks het korte tijdsbestek, een snelle en vriendelijke service weten te verlenen en tevens van goede kwaliteit. De schorten zijn positief door ons personeel ontvangen. Kortom, wij zijn blij. Hartelijk dank!

Noor / Total Hydraulics

Altijd een vast contactpersoon

Mark Wilting (links) en Willem-Jan zijn onze accountmanagers. Je krijgt één van hen als vast contactpersoon zodat je nog sneller kunt schakelen!

Wil je je laten ontzorgen in je personeelsgeschenk?

Bespaar jezelf uren zoekwerk en geef de klus uit handen. Vul het formulier in en je ontvangt een gratis en vrijblijvend voorstel met 3 geschenken. Altijd passend bij jouw geefmoment en bedrijf.

[email protected]

    We vragen naar je Telefoonnummer zodat we gemakkelijk in contact kunnen komen voor meer info over je bedrijf en wensen. Zo kunnen we een beter passend aanbod doen!