De zomer is het perfecte seizoen om lekker buiten te eten en te genieten van het mooie weer. En wat is er nu leuker dan het geven van relatiegeschenken die perfect passen bij deze zomerse activiteit? 

Relatiegeschenken speciaal voor het zomers buiten tafelen

Er zijn talloze mogelijkheden als het gaat om relatiegeschenken voor heerlijk tafelen in de zomer. Een leuke en bekende optie is een picknickmand met daarin servies en bestek. Dit kan bijvoorbeeld worden bedrukt met het bedrijfslogo of de bedrijfsnaam om extra branding te creëren. Een andere optie is een opvouwbare koeltas met daarin allerlei lekkernijen voor een zomerse picknick. 

Als je op zoek bent naar een simpeler maar toch erg leuk relatiegeschenk, dan is een herbruikbare drinkbeker of -fles een goed idee. Hiermee stimuleer je niet alleen het verminderen van plastic afval, maar je kunt de drinkbeker of -fles ook bedrukken met het bedrijfslogo of de bedrijfsnaam.

Een barbecue is een populair relatiegeschenk voor in de zomer. Dit kan variëren van een kleine tafel barbecue tot een grotere variant met allerlei accessoires zoals een spatel en tang. Het is ook mogelijk om een barbecue te laten bedrukken met het bedrijfslogo of de bedrijfsnaam. Daarnaast kun je ook altijd een mooi BBQ-schort met bedrijfslogo cadeau doen. 

Oneindig veel keuze in geschenken

Kortom, er zijn ongelooflelijk veel mogelijkheden als het gaat om relatiegeschenken gericht op lekker tafelen in de zomer. Door te kiezen voor een praktisch en leuk geschenk, creëer je niet alleen goodwill, maar ook naamsbekendheid voor jouw bedrijf of organisatie.

Duurzame relatiegeschenken

Pelster Promotions richt zich op het aanbieden van duurzame relatiegeschenken. Wij geloven dat duurzaamheid en verantwoord ondernemen de toekomst zijn en daarom bieden we enkel duurzame relatiegeschenken aan.

Voorbeelden van wat we kunnen leveren

Wij bedenken graag geschenken en geschenkpakketten op maat, passend bij jouw bedrijf. Maar om je alvast een impressie te geven, hebben we een aantal producten verzameld die we los of als pakket kunnen leveren.

Contact opnemen

Deze bedrijven organisaties hebben we al mogen helpen:

Voor ons bedrijf hadden we een Open Dag georganiseerd en daar horen natuurlijk goodiebags en mooie klantgeschenken bij. Pelster Promotions heeft ons daarbij geholpen. Na een brainstorm sessie waarin ze zich verdiept hebben in ons bedrijf en de producten die wij maken. Je kon zien dat er goed nagedacht was over de manier van inpakken. Het inpakfolie was sterk genoeg om het geschenk te houden en de afwerking met een mooi neutraal “strikje” zag er modern uit. De reacties waren heel positief en de ontvangers gingen alles graag gebruiken!

Tessa Huiting- van Huet / Kinkelder

Het fijnste aan Pelster is het korte schakelen. Als ik vraag om een proefdruk, zit deze de volgende dag al in mijn mailbox. En dat ben ik wel anders gewend. Bij de grote bureaus duurt dit namelijk altijd erg lang. Pelster reageert en levert snel en dit werkt erg prettig.

Marianne de Jong / BMI Group

Voor het jubileumfeest van ons bedrijf waren we op zoek naar een origineel cadeau voor personeel. Pelster heeft ons hierin van originele en toepasselijke opties voorzien en ondanks het korte tijdsbestek, een snelle en vriendelijke service weten te verlenen en tevens van goede kwaliteit. De schorten zijn positief door ons personeel ontvangen. Kortom, wij zijn blij. Hartelijk dank!

Noor / Total Hydraulics

Altijd een vast contactpersoon

Mark Wilting (links) en Willem-Jan zijn onze accountmanagers. Je krijgt één van hen als vast contactpersoon zodat je nog sneller kunt schakelen!

Wil je je laten ontzorgen in je personeelsgeschenk?

Bespaar jezelf uren zoekwerk en geef de klus uit handen. Vul het formulier in en je ontvangt een gratis en vrijblijvend voorstel met 3 geschenken. Altijd passend bij jouw geefmoment en bedrijf.

[email protected]

    We vragen naar je Telefoonnummer zodat we gemakkelijk in contact kunnen komen voor meer info over je bedrijf en wensen. Zo kunnen we een beter passend aanbod doen!