Ieder jaar verlaten er scholieren en studenten hun school of universiteit dolsgelukkig met een diploma op zak. Deze scholieren en studenten hebben meerdere jaren keihard gewerkt voor dit moment. Dit is een prestatie die gevierd moet worden. En bij een viering hoort natuurlijk een mooi cadeau, maar wat zijn nu geschikte cadeaus voor een geslaagde student of scholier?

Vier soorten relatiegeschenk ideeën voor een geslaagde scholier of student

Bij Pelster Promotions helpen we bij het vinden van het perfecte relatiegeschenk. Wij hebben alvast vier verschillende soort geschenken op een rij gezet om inspiratie op te doen. Deze geschenken zijn slechts een paar voorbeelden van wat we kunnen regelen. Aarzel vooral niet om geheel vrijblijvend contact op te nemen en de specifieke mogelijkheden voor jouw geslaagde scholieren of studenten te bespreken. 

1. Praktische accessoires voor de volgende fase

Wanneer een scholier of student geslaagd is gaat hij/zij door naar de volgende fase in hun leven. Voor een scholier kan dit het begin aan een MBO, HBO of universitaire opleiding zijn en voor studenten kan dit betekenen dat ze gaan doorstuderen of beginnen aan hun eerste echte baan. Het geven van een cadeau dat gericht is op de volgende fase in hun leven wordt zeker gewaardeerd. Denk hierbij aan geschenken zoals een stevige laptoptas, een multifunctionele oplader, koptelefoon of bijvoorbeeld een boekenbon. 

2. Geschenken voor de vakantie

Na het behalen van het diploma zijn de studenten of scholieren toe aan een welverdiende vakantie. De meeste diploma uitreikingen zijn rond juni/juli. Een mooi geschenk is om een pakket samen te stellen voor de zomervakantie. Denk hierbij aan producten zoals een strandtas, badhanddoek, zonnebrand, zonnebril, bluetooth boxje voor op het strand en nog veel meer. Wij kunnen complete zomerse pakketten samenstellen voor jouw scholieren of studenten.

3. Geschenken voor de tijdens diploma uitreiking zelf

Tijdens de diploma-uitreiking zelf is het natuurlijk leuk om net dat beetje extra te doen. Een diploma-uitreiking is een feestelijke gebeurtenis en dat mag gevierd worden. Zo hebben wij tal van leuke producten uitgezocht om de diploma-uitreiking nog leuker te maken. Zo kun je als school iedere scholier of student bijvoorbeeld een afstudeerhoed, een mooie roos, een confettikanon, een diploma bewaarblik geven. En zo zijn er nog veel meer opties om een onvergetelijke diploma-uitreiking te organiseren. Een toffe diploma uitreiking met veel toeters en bellen is naast dat het enorm gaaf is ook erg goed voor de sociale media van een school of universiteit. 

4. Geschenken voor extra prestaties

Op praktisch alle scholen en universiteiten hebben de studenten of scholieren mogelijkheden om aan extra activiteiten mee te doen. Dit kan vrijwilligerswerk zijn of een extra programma voor studenten die meer willen doen, eigenlijk heeft iedere school of universiteit haar eigen invulling van deze extra activiteiten. De scholieren en studenten die extra prestaties hebben geleverd verdienen het om tijdens de diploma uitreiking extra in het zonnetje gezet te worden. En hoe kan je deze studenten en scholieren beter in het zonnetje zetten dan door ze een extra geschenk te geven. 

Duurzame relatiegeschenken

Pelster Promotions richt zich op het aanbieden van duurzame relatiegeschenken. Wij geloven dat duurzaamheid en verantwoord ondernemen de toekomst zijn en daarom bieden we enkel duurzame relatiegeschenken aan.

Voorbeelden van wat we kunnen leveren

Wij bedenken graag geschenken en geschenkpakketten op maat, passend bij jouw onderwijsinstelling. Maar om je alvast een impressie te geven, hebben we een aantal producten verzameld die we los of als pakket kunnen leveren.

Contact opnemen

Deze bedrijven organisaties hebben we al mogen helpen:

Voor ons bedrijf hadden we een Open Dag georganiseerd en daar horen natuurlijk goodiebags en mooie klantgeschenken bij. Pelster Promotions heeft ons daarbij geholpen. Na een brainstorm sessie waarin ze zich verdiept hebben in ons bedrijf en de producten die wij maken. Je kon zien dat er goed nagedacht was over de manier van inpakken. Het inpakfolie was sterk genoeg om het geschenk te houden en de afwerking met een mooi neutraal “strikje” zag er modern uit. De reacties waren heel positief en de ontvangers gingen alles graag gebruiken!

Tessa Huiting- van Huet / Kinkelder

Het fijnste aan Pelster is het korte schakelen. Als ik vraag om een proefdruk, zit deze de volgende dag al in mijn mailbox. En dat ben ik wel anders gewend. Bij de grote bureaus duurt dit namelijk altijd erg lang. Pelster reageert en levert snel en dit werkt erg prettig.

Marianne de Jong / BMI Group

Voor het jubileumfeest van ons bedrijf waren we op zoek naar een origineel cadeau voor personeel. Pelster heeft ons hierin van originele en toepasselijke opties voorzien en ondanks het korte tijdsbestek, een snelle en vriendelijke service weten te verlenen en tevens van goede kwaliteit. De schorten zijn positief door ons personeel ontvangen. Kortom, wij zijn blij. Hartelijk dank!

Noor / Total Hydraulics

Altijd een vast contactpersoon

Mark Wilting (links) en Willem-Jan zijn onze accountmanagers. Je krijgt één van hen als vast contactpersoon zodat je nog sneller kunt schakelen!

Wil je je laten ontzorgen in je personeelsgeschenk?

Bespaar jezelf uren zoekwerk en geef de klus uit handen. Vul het formulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op. 

[email protected]

    We vragen naar je Telefoonnummer zodat we gemakkelijk in contact kunnen komen voor meer info over je bedrijf en wensen. Zo kunnen we een beter passend aanbod doen!