Open dagen op een middelbare school zijn van essentieel belang om de school onder de aandacht te brengen bij mogelijke nieuwe leerlingen. Een open dag biedt de gelegnheid om nieuwe leerlingen kennis te laten maken met faciliteiten, programma’s en de cultuur van de school. Maar met zoveel scholen die om aandacht vragen, kan het een uitdaging zijn om jouw school te laten opvallen. De manier om een blijvende indruk achter te laten is door het weggeven van unieke geschenken. Deze unieke geschenken moeten bij de school passen en in de smaak vallen bij de toekomstige leerlingen. De leerlingen zijn namelijk de uiteindelijke beslissers. 

De vijf voordelen van relatiegeschenk op een school 

 

Relatiegeschenken hebben een positief effect

Het geven van relatiegeschenken op een middelbare school is een effectieve manier om de zichtbaarheid van uw school te vergroten, een positief imago op te bouwen, betrokkenheid te versterken. Door relatiegeschenken te gebruiken als onderdeel van uw marketingstrategie kun je jouw school onderscheiden van andere scholen.

Duurzame relatiegeschenken

Bij Pelster Promotions vind je een uitgebreide selectie van hoogwaardige, milieuvriendelijke relatiegeschenken. Wij geloven dat duurzaamheid en verantwoord ondernemen de toekomst zijn, en daarom hebben wij ons volledig toegelegd op het aanbieden van producten die passen bij deze visie.

Voorbeelden van wat we kunnen leveren

Wij bedenken graag geschenken en geschenkpakketten op maat, passend bij jouw bedrijf. Maar om je alvast een impressie te geven, hebben we een aantal producten verzameld die we los of als pakket kunnen leveren.

Contact opnemen

Deze bedrijven organisaties hebben we al mogen helpen:

Voor ons bedrijf hadden we een Open Dag georganiseerd en daar horen natuurlijk goodiebags en mooie klantgeschenken bij. Pelster Promotions heeft ons daarbij geholpen. Na een brainstorm sessie waarin ze zich verdiept hebben in ons bedrijf en de producten die wij maken. Je kon zien dat er goed nagedacht was over de manier van inpakken. Het inpakfolie was sterk genoeg om het geschenk te houden en de afwerking met een mooi neutraal “strikje” zag er modern uit. De reacties waren heel positief en de ontvangers gingen alles graag gebruiken!

Tessa Huiting- van Huet / Kinkelder

Het fijnste aan Pelster is het korte schakelen. Als ik vraag om een proefdruk, zit deze de volgende dag al in mijn mailbox. En dat ben ik wel anders gewend. Bij de grote bureaus duurt dit namelijk altijd erg lang. Pelster reageert en levert snel en dit werkt erg prettig.

Marianne de Jong / BMI Group

Voor het jubileumfeest van ons bedrijf waren we op zoek naar een origineel cadeau voor personeel. Pelster heeft ons hierin van originele en toepasselijke opties voorzien en ondanks het korte tijdsbestek, een snelle en vriendelijke service weten te verlenen en tevens van goede kwaliteit. De schorten zijn positief door ons personeel ontvangen. Kortom, wij zijn blij. Hartelijk dank!

Noor / Total Hydraulics

Altijd een vast contactpersoon

Mark Wilting (links) en Willem-Jan zijn onze accountmanagers. Je krijgt één van hen als vast contactpersoon zodat je nog sneller kunt schakelen!

Wil je je laten ontzorgen in je personeelsgeschenk?

Bespaar jezelf uren zoekwerk en geef de klus uit handen. Vul het formulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op. 

[email protected]

    We vragen naar je Telefoonnummer zodat we gemakkelijk in contact kunnen komen voor meer info over je bedrijf en wensen. Zo kunnen we een beter passend aanbod doen!