Het geven van een bierpakket als relatiegeschenk is een geweldige manier om waardering te tonen aan je klanten, leveranciers of medewerkers. Bier is immers een drankje dat veel mensen waarderen en het is altijd leuk om iets te ontvangen dat niet alleen lekker is, maar ook nog eens zorgvuldig is samengesteld.

Een bierpakket samenstellen

Bij het samenstellen van een bierpakket komen een aantal dingen kijken namelijk de verpakking, de bieren voor het pakket en eventuele extra’s zoals een bieropener. 

De verpakking: Het kiezen van de juiste verpakking is een belangrijke onderdeel van het bierpakket. De verpakking is ook het eerste wat de ontvanger van het pakket ziet. Een leuke verpakking zoals een houten kist, een cadeau blik of bijvoorbeeld een tas komt op de ontvanger vele malen leuker over dan een standaard kartonnen doos. Deze verpakkingen kunnen uiteraard ook helemaal in de stijl van jouw bedrijf of organisatie gemaakt worden. 

De bieren: Het belangrijkste onderdeel is natuurlijk het bier zelf. Voor je het pakket vult met bier is het belangrijk om te bepalen welke bieren of welke soorten bieren in het pakket moeten komen. Zo kun je kiezen voor zomerse bieren in de zomer en winterse bieren in de winter of misschien weet je dat de ontvanger(s) meer houden van regulier pils of specifieke speciaal bieren. Hoe beter de inhoud van het pakket afgestemd kan worden op de ontvanger(s) , hoe leuker de ontvanger(s) het cadeau vinden. 

Extra’s: Bij een bierpakket horen naast bier natuurlijk nog een aantal dingen. Zo kun je bij het pakket een bieropener doen bedrukt met je eigen logo. Naast een opener hoort bij het drinken van bier een lekker zoutje. Je kunt ervoor kiezen om je bierpakket compleet te maken door een zak met luxe nootjes toe te voegen.

Duurzame relatiegeschenken

Bij Pelster Promotions leveren we uitsluitend duurzame relatiegeschenken. Hieronder verstaan wij geschenken die lang meegaan, gemaakt zijn van gerecycled materiaal of binnen Europa zijn geproduceerd. Met onze aanpak proberen we de vervuilende branche op te schonen. We werken alleen met leveranciers die achter onze aanpak staan en proactief handelen op het gebied van duurzaamheid.

Voorbeelden van wat we kunnen leveren

Wij bedenken graag geschenken en geschenkpakketten op maat, passend bij jouw bedrijf. Maar om je alvast een impressie te geven, hebben we een aantal producten verzameld die we los of als pakket kunnen leveren.

Contact opnemen

Deze bedrijven organisaties hebben we al mogen helpen:

Voor ons bedrijf hadden we een Open Dag georganiseerd en daar horen natuurlijk goodiebags en mooie klantgeschenken bij. Pelster Promotions heeft ons daarbij geholpen. Na een brainstorm sessie waarin ze zich verdiept hebben in ons bedrijf en de producten die wij maken. Je kon zien dat er goed nagedacht was over de manier van inpakken. Het inpakfolie was sterk genoeg om het geschenk te houden en de afwerking met een mooi neutraal “strikje” zag er modern uit. De reacties waren heel positief en de ontvangers gingen alles graag gebruiken!

Tessa Huiting- van Huet / Kinkelder

Het fijnste aan Pelster is het korte schakelen. Als ik vraag om een proefdruk, zit deze de volgende dag al in mijn mailbox. En dat ben ik wel anders gewend. Bij de grote bureaus duurt dit namelijk altijd erg lang. Pelster reageert en levert snel en dit werkt erg prettig.

Marianne de Jong / BMI Group

Voor het jubileumfeest van ons bedrijf waren we op zoek naar een origineel cadeau voor personeel. Pelster heeft ons hierin van originele en toepasselijke opties voorzien en ondanks het korte tijdsbestek, een snelle en vriendelijke service weten te verlenen en tevens van goede kwaliteit. De schorten zijn positief door ons personeel ontvangen. Kortom, wij zijn blij. Hartelijk dank!

Noor / Total Hydraulics

Altijd een vast contactpersoon

Mark Wilting (links) en Willem-Jan zijn onze accountmanagers. Je krijgt één van hen als vast contactpersoon zodat je nog sneller kunt schakelen!

Wil je je laten ontzorgen in je personeelsgeschenk?

Bespaar jezelf uren zoekwerk en geef de klus uit handen. Vul het formulier in en je ontvangt een gratis en vrijblijvend voorstel met 3 geschenken. Altijd passend bij jouw geefmoment en bedrijf.

[email protected]

    We vragen naar je Telefoonnummer zodat we gemakkelijk in contact kunnen komen voor meer info over je bedrijf en wensen. Zo kunnen we een beter passend aanbod doen!