Fiets naar je Werk Dag is een concept dat is overgevlogen uit de Verenigde Staten. In de Verenigde Staten bestaat fiets naar je werkdag al sinds 1950. In Nederland bestaat fiets naar je werk dag sinds 2007 en is sindsdien een jaarlijks terugkerend concept op de tweede donderdag van mei. Het evenement is sindsdien steeds populairder geworden en wordt door steeds meer mensen omarmd als een manier om te werken aan een gezondere levensstijl en om bij te dragen aan een beter milieu.

Fiets naar je werk dag relatiegeschenken

Als bedrijf of organisatie kun je ”Fiets naar je Werk Dag” aanmoedigen onder je medewerkers door er een leuk geschenk tegenover te stellen. Op deze manier wordt het voor de medewerkers extra tof om mee te doen en motiveer jij als bedrijf of organisatie zijnde jouw medewerkers om mee te doen aan een gezond en duurzaam event.

Voorbeelden voor geschenken voor Fiets naar je Werk Dag

Er zijn veel mogelijkheden voor relatiegeschenken voor Fiets naar je Werk Dag. Wij raden aan om te kiezen voor geschenken die praktisch, milieuvriendelijk en veilig zijn en die jouw medewerkers aanmoedigen om te blijven fietsen naar het werk.

  1. Fietsaccessoires: Denk aan fietspompen, fietsverlichting, fietsbel, fietstassen, ect.

  2. Duurzame waterflessen: Een herbruikbare en duurzame waterfles is een handig en milieuvriendelijk geschenk. Kies bijvoorbeeld voor een fles gemaakt van roestvrij staal of glas.

  3. Lunchboxen: Een stijlvolle lunchbox kan een perfect cadeau zijn voor mensen die regelmatig met de fiets naar het werk gaan. Kies voor een herbruikbare lunchbox gemaakt van duurzame materialen zoals RVS, glas of bamboe.

  4. Fietskaarten: Voor de medewerkers die al van fietsen houden en graag nieuwe routes ontdekken, zijn fietskaarten een mooi cadeau. Er zijn verschillende fietskaarten beschikbaar voor diverse regio’s en steden.

  5. Een regenjas, het weer blijft helaas onvoorspelbaar in Nederland. 

Duurzame relatiegeschenken

Pelster Promotions richt zich op het aanbieden van duurzame relatiegeschenken. Wij geloven dat duurzaamheid en verantwoord ondernemen de toekomst zijn en daarom bieden we enkel duurzame relatiegeschenken aan.

Voorbeelden van wat we kunnen leveren

Wij bedenken graag geschenken en geschenkpakketten op maat, passend bij jouw bedrijf. Maar om je alvast een impressie te geven, hebben we een aantal producten verzameld die we los of als pakket kunnen leveren.

Contact opnemen

Deze bedrijven organisaties hebben we al mogen helpen:

Voor ons bedrijf hadden we een Open Dag georganiseerd en daar horen natuurlijk goodiebags en mooie klantgeschenken bij. Pelster Promotions heeft ons daarbij geholpen. Na een brainstorm sessie waarin ze zich verdiept hebben in ons bedrijf en de producten die wij maken. Je kon zien dat er goed nagedacht was over de manier van inpakken. Het inpakfolie was sterk genoeg om het geschenk te houden en de afwerking met een mooi neutraal “strikje” zag er modern uit. De reacties waren heel positief en de ontvangers gingen alles graag gebruiken!

Tessa Huiting- van Huet / Kinkelder

Het fijnste aan Pelster is het korte schakelen. Als ik vraag om een proefdruk, zit deze de volgende dag al in mijn mailbox. En dat ben ik wel anders gewend. Bij de grote bureaus duurt dit namelijk altijd erg lang. Pelster reageert en levert snel en dit werkt erg prettig.

Marianne de Jong / BMI Group

Voor het jubileumfeest van ons bedrijf waren we op zoek naar een origineel cadeau voor personeel. Pelster heeft ons hierin van originele en toepasselijke opties voorzien en ondanks het korte tijdsbestek, een snelle en vriendelijke service weten te verlenen en tevens van goede kwaliteit. De schorten zijn positief door ons personeel ontvangen. Kortom, wij zijn blij. Hartelijk dank!

Noor / Total Hydraulics

Altijd een vast contactpersoon

Mark Wilting (links) en Willem-Jan zijn onze accountmanagers. Je krijgt één van hen als vast contactpersoon zodat je nog sneller kunt schakelen!

Wil je je laten ontzorgen in je personeelsgeschenk?

Bespaar jezelf uren zoekwerk en geef de klus uit handen. Vul het formulier in en je ontvangt een gratis en vrijblijvend voorstel met 3 geschenken. Altijd passend bij jouw geefmoment en bedrijf.

[email protected]

    We vragen naar je Telefoonnummer zodat we gemakkelijk in contact kunnen komen voor meer info over je bedrijf en wensen. Zo kunnen we een beter passend aanbod doen!