Sinds corona is thuiswerken bij bijna alle werkgevers volledig geaccepteerd. Hierdoor werken ook steeds meer mensen volledig of regelmatig thuis. Thuiswerken is eigenlijk een nieuwe norm geworden. Sinds corona is Thuiswerkdag een dag waarop werkgevers hun waardering kunnen tonen voor hun medewerkers die vanuit huis werken. Een relatiegeschenk is een mooie manier om dit te doen en kan een positief effect hebben op de motivatie en betrokkenheid van medewerkers.

Betrokkenheid van de thuiswerkers

Veel werkgevers merken dat de betrokkenheid van het personeel dat thuiswerkt minder is dan de betrokkenheid van het personeel dat iedere dag naar kantoor komt. Het tonen van waardering als werkgever door het geven van een geschenk voor Thuiswerkdag vergroot de betrokkenheid bij de thuiswerkers. Een relatiegeschenk speciaal voor de thuiswerkers geeft niet alleen een boost aan de betrokkenheid van de thuiswerker maar het verbetert ook de relatie tussen werkgever en werknemer. 

Het kiezen van een geschenk voor thuiswerkdag

Er zijn talloze soorten cadeaus die je als werkgever kunt geven aan de thuiswerkers. Zo kun je voor een mooi luxe cadeau gaan zoals een koffiezetapparaat of een bureaustoel. Dit soort luxe cadeaus zullen enorm gewaardeerd worden bij de thuiswerker. 

Naast de grote luxe cadeaus kun je ook gaan voor een kleiner geschenk waarmee je je waardering kunt laten zien aan je personeel. Denk hierbij aan een kaasplank, een thee set, een gevuld koekblik, een brievenbuspakket vol verassingen ect. Bij Pelster Promotions denken we graag met je mee om het perfecte thuiswerkgeschenk voor jouw bedrijf/organisatie te vinden.

Duurzame relatiegeschenken

Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel daarom kiezen we ervoor om alleen maar duurzame relatiegeschenken aan te bieden. Zo geef jij een mooi geschenk zonder ecologische voetafdruk achter te laten.

Voorbeelden van wat we kunnen leveren

Wij bedenken graag geschenken en geschenkpakketten op maat, passend bij jouw bedrijf. Maar om je alvast een impressie te geven, hebben we een aantal producten verzameld die we los of als pakket kunnen leveren.

Contact opnemen

Deze bedrijven organisaties hebben we al mogen helpen:

Voor ons bedrijf hadden we een Open Dag georganiseerd en daar horen natuurlijk goodiebags en mooie klantgeschenken bij. Pelster Promotions heeft ons daarbij geholpen. Na een brainstorm sessie waarin ze zich verdiept hebben in ons bedrijf en de producten die wij maken. Je kon zien dat er goed nagedacht was over de manier van inpakken. Het inpakfolie was sterk genoeg om het geschenk te houden en de afwerking met een mooi neutraal “strikje” zag er modern uit. De reacties waren heel positief en de ontvangers gingen alles graag gebruiken!

Tessa Huiting- van Huet / Kinkelder

Het fijnste aan Pelster is het korte schakelen. Als ik vraag om een proefdruk, zit deze de volgende dag al in mijn mailbox. En dat ben ik wel anders gewend. Bij de grote bureaus duurt dit namelijk altijd erg lang. Pelster reageert en levert snel en dit werkt erg prettig.

Marianne de Jong / BMI Group

Voor het jubileumfeest van ons bedrijf waren we op zoek naar een origineel cadeau voor personeel. Pelster heeft ons hierin van originele en toepasselijke opties voorzien en ondanks het korte tijdsbestek, een snelle en vriendelijke service weten te verlenen en tevens van goede kwaliteit. De schorten zijn positief door ons personeel ontvangen. Kortom, wij zijn blij. Hartelijk dank!

Noor / Total Hydraulics

Altijd een vast contactpersoon

Mark Wilting (links) en Willem-Jan zijn onze accountmanagers. Je krijgt één van hen als vast contactpersoon zodat je nog sneller kunt schakelen!

Wil je je laten ontzorgen in je personeelsgeschenk?

Bespaar jezelf uren zoekwerk en geef de klus uit handen. Vul het formulier in en je ontvangt een gratis en vrijblijvend voorstel met 3 geschenken. Altijd passend bij jouw geefmoment en bedrijf.

[email protected]

    We vragen naar je Telefoonnummer zodat we gemakkelijk in contact kunnen komen voor meer info over je bedrijf en wensen. Zo kunnen we een beter passend aanbod doen!