OP ZOEK naar het perfecte paasgeschenk?

Het zoeken naar een paasgeschenk dat aansluit bij de ontvangers en jouw bedrijf kan veel tijd kosten. Als full-service geschenkenbureau nemen we dit graag uit handen. Geheel vrijblijvend!

Ontvang een vrijblijvend geschenkvoorstel op maat

Pak uit met Pasen!

Veel bedrijven geven alleen met kerst een pakket aan hun medewerkers en/of klanten. Hierdoor is het eigenlijk des te leuker om eens op een ander moment uit te pakken met een passend geschenk of een leuke attentie. Een ideale gelegenheid daarvoor is natuurlijk Pasen!

Rond Pasen wordt het weer vaak lekkerder en genieten we van het voorjaarszonnetje. Met een Paasgeschenk is het leuk om daar op in te spelen met bijvoorbeeld geschenken die buiten gebruikt kunnen worden. We hebben hieronder een aantal voorbeelden voor je op een rij gezet!

Producten met duurzaam karakter

Een grote impact op de ontvanger, kleine impact op de wereld. Onze geschenken en giveaways hebben altijd een duurzaam karakter. Zo kun je alles met een gerust hart geven.

  • Geproduceerd in Europa
  • Ontvanger heeft er lang plezier van
  • Gemaakt van duurzame materialen
  • Kan voor meerdere doeleinden worden gebruikt

Wat we doen

Duurzame Paasgeschenken

Hoe kies je nu een duurzaam geschenk dat aansluit bij de ontvangers én bij jouw bedrijf? Dat doe je door te kijken naar een aantal punten: kijk goed naar wie de ontvangers zijn, zorg dat je kiest voor producten van goede kwaliteit en dat het geschenk gebruikt kan worden. We hebben je hierboven al een paar leuke ideeën gegeven, maar gepersonaliseerde geschenken zijn natuurlijk het leukst!

Ben je op zoek naar Paasgeschenken die volledig aansluiten bij jouw bedrijf? Neem dan even contact op. Dan gaat ons team voor jouw bedrijf brainstormen en geef jij met Pasen de meest originele geschenken!

Ontvang een gratis voorstel op maat in PDF

Vul het formulier in, dan nemen wij contact met je op om meer informatie over je bedrijf en geefmoment in te winnen. Op basis daarvan gaan wij op zoek naar passende geschenken. Deze ontvang je binnen 3 werkdagen in je mailbox, opgemaakt in PDF zodat je dit direct aan je collega’s kunt laten zien.
Geheel vrijblijvend!

Klik om het volledige PDF te bekijken, dit ontvang jij ook!

VRAAG VRIJBLIJVEND EEN VOORSTEL VOOR JOUW PERSONEELSGESCHENK AAN

Altijd een vast contactpersoon

Mark Wilting (links) en Willem-Jan zijn onze accountmanagers. Je krijgt één van hen als vast contactpersoon zodat je nog sneller kunt schakelen!

Over ons

Pelster Promotions is een familiebedrijf dat al sinds 1954 in beweging is. Als creatieve partner kijken we naar wat jouw bedrijf onderscheidt. Op basis van deze informatie ontwikkelen we samen met jou vernieuwende en creatieve concepten. Zo zorgen we ervoor dat de geschenken jouw bedrijfsverhaal vertellen.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Pelster Promotions
Panweg 52a
3705 GE Zeist
030 307 97 00
[email protected]

Openingstijden:
Ma – vr: 08:30 – 18:00 uur