moe van de zoektocht naar het perfecte paasgeschenk?

Het zoeken naar een paasgeschenk dat past bij je doelgroep en bedrijf kan veel tijd kosten. Als full-service geschenkenbureau nemen we dit graag uit handen. Geheel vrijblijvend!

Ontvang een vrijblijvend geschenkvoorstel op maat in pdf

Voorbeelden van Paasgeschenken

Uiteraard zijn er nog honderden andere mogelijkheden, maar hierdoor krijg je een impressie van producten en pakketten die we kunnen verzorgen. We zoeken altijd naar een product dat naadloos aansluit op jouw bedrijf en doelgroep.

Overheerlijke Sinterklaasgeschenken l Pelster Promotions

Producten met duurzaam karakter

Een grote impact op de ontvanger, kleine impact op de wereld. Onze geschenken en giveaways hebben altijd een duurzaam karakter. Zo kun je alles met een gerust hart geven.

  • Geproduceerd in Europa
  • Ontvanger heeft er lang plezier van
  • Gemaakt van duurzame materialen
  • Kan voor meerdere doeleinden worden gebruikt

Wat we doen

Ontvang een gratis voorstel op maat in PDF

Vul het formulier in, dan nemen wij contact met je op om meer informatie over je bedrijf en geefmoment in te winnen. Op basis daarvan gaan wij op zoek naar passende geschenken. Deze ontvang je binnen 3 werkdagen in je mailbox, opgemaakt in PDF zodat je dit direct aan je collega’s kunt laten zien.
Geheel vrijblijvend!

Klik om het volledige PDF te bekijken, dit ontvang jij ook!

VRAAG VRIJBLIJVEND EEN VOORSTEL VOOR JOUW PERSONEELSGESCHENK AAN

Altijd een vast contactpersoon

Mark Wilting (links) en Willem-Jan zijn onze accountmanagers. Je krijgt één van hen als vast contactpersoon zodat je nog sneller kunt schakelen!

markwilting@pelster.nl
06 – 534 993 47

willem@pelster.nl
06 – 511 553 13

Over ons

Pelster Promotions is een familiebedrijf dat al sinds 1954 in beweging is. Als creatieve partner kijken we naar wat jouw bedrijf onderscheidt. Op basis van deze informatie ontwikkelen we samen met jou vernieuwende en creatieve concepten. Zo zorgen we ervoor dat de geschenken jouw bedrijfsverhaal vertellen.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Pelster PromotionsPanweg 52a3705 GE Zeist030 307 97 00info@pelster.nl

Openingstijden:Ma – vr: 08:30 – 20:00 uur