Wat is het populairste promotieartikel?

Er bestaan veel verschillende effectieve manieren om je bedrijf bij je doelgroep onder de aandacht te brengen. Het weggeven van promotieartikelen is er daar één van! Van bedrukte zonnebrillen, caps en polo’s tot strandlakens, bekers en tassen. Toch kiezen de meeste bedrijven voor het bedrukken van pennen met eigen logo en naam. Niet heel gek, want dit is goedkoop, effectief en een praktisch geschenk! Lees deze blog post wat bedrukte pennen voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

Pennen bedrukken vanaf 100 stuks

Wat draag jij dagelijks mee in je tas? Waarschijnlijk vind je al gauw een pen verstopt in één van de zijvakjes. Pennen zijn daarom erg populair in de relatiegeschenken markt. Het is praktisch, handig en geschikt om uit te delen op elk event. Mensen laten ze overal slingeren of lenen ze uit. Een pen wisselt gemiddeld 7 keer van eigenaar. Dit is goed voor meer brand exposure, oftewel het onder de aandacht brengen van een merk onder een bepaalde doelgroep. Juist hierdoor komt jouw bedrukte pen op diverse plaatsen onder de aandacht bij een bredere doelgroep. Het is inmiddels algemeen bekend dat wanneer je maar vaak genoeg in aanraking komt met een bepaald merk, je eerder geneigd bent om voor dat merk te kiezen. Dit komt omdat dit merk onbewust een prominente plaats in je brein heeft ingenomen.

Kleine afname mogelijk

Hoe groter de afname, hoe goedkoper het natuurlijk wordt. Niet getreurd, want bij een kleinere afname kun je ook bij ons terecht! Wij bedrukken pennen al vanaf 50 of 100 stuks.

Druktechnieken

Er bestaan verschillende manieren om pennen te bedrukken. Veel gebruikte technieken zijn een zeefdruk, lasergravering, stempeldruk of rondzeefdruk. Wij helpen je graag met het kiezen van de juiste druktechniek voor het mooiste eindresultaat.

De keuze is reuze!

Pennen zijn er in alle vormen, maten en kleuren. Zoals wij begrijpen, kan dit voor een hoop keuzestress zorgen. Gelukkig beschikken wij over genoeg kennis en ervaring om je goed te kunnen adviseren, zodat jij een fijne pen kunt weggeven aan je klanten. Ons team beschikt over twee vertegenwoordigers die met veel plezier bij je langskomen om je onze pennen te laten uitproberen! Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.