PERSONALS

Onze personals zijn unieke totaalconcepten, door ons bedacht en op maat gemaakt voor de klant. Wij verzorgen de personals van ontwerp tot realisatie.

Vraag:

Een origineel ontwerp voor een strandlaken als zomergeschenk.

Oplossing:

Met een parkeervlak gemarkeerd met NP, reserveren Muntstad klanten eenvoudig een eigen plek aan het strand of bij het zwembad.

Vraag:

Een Sinterklaasgeschenk voor personeel en klanten van een LeasePlan.

speculaas auto

Oplossing:

Een traditioneel geschenk in een nieuw jasje: de specuLease auto viel goed in de smaak! Verpakt in een luxe blik voorzien van het logo ontstaat een blijvende herinnering bij personeel en klanten van LeasePlan.

Vraag:

Bekendheid geven aan diverse extra diensten van Bosch Car Service, zoals pechhulp, verzekering en financiering.

Oplossing:

De campagne “Een slimme pechvogel kiest voor Bosch Car Service” helpt, door middel van een winactie met stressballen in de vorm van “pechvogels” en “geluksvogels”, op ludieke wijze om klanten bekend te maken met de extra diensten van Bosch Car Service.

Vraag:

Een origineel relatiegeschenk.

Oplossing:

Met deze unieke onderzetters zijn klanten dagelijks letterlijk “onder de pannen” met Monier dakbedekking.

Vraag:

Een Sinterklaasgeschenk voor kinderen.

Oplossing:

Met het ingenieus en creatief ontwerp van deze Bochane knutselplaat maken kinderen zelf een papieren auto, die vervolgens ingeleverd kan worden bij Bochane en gevuld zal worden door de Sint.

Vraag:

Een vernieuwende manier om klanten te verassen bij aflevering van onze Leaseauto’s.

Oplossing:

Een uniek afleverpakket in de vorm van de BLACKBOX. Het pakket met diverse nuttige promotieartikelen werd verpakt in een kartonnen doos, die eenvoudig “verscheurd” kan worden tot een zonnescherm. Een bijpassende Facebookactie draagt bij aan de bekendheid van LeasePlan.