Het geven van relatiegeschenken in de zomer is een geweldige manier om je waardering te tonen. Of je nu op zoek bent naar iets om je werknemers te belonen voor hun harde werk, een cadeau voor je klanten om ze te bedanken voor hun loyaliteit of een geschenk voor je zakenpartners er zijn tal van opties die perfect zijn voor de zomer. Bij Pelster Promotions gaan we graag voor duurzame opties die lang mee gaan. Hierdoor zal jouw bedrijf of organisatienaam langer blijven hangen bij de ontvanger van het cadeau. 

Voorbeelden van duurzame relatiegeschenken voor in de zomer

Een optie voor een duurzaam relatiegeschenk is een herbruikbare waterfles of thermosfles. Deze zijn handig voor het meenemen van koude of warme dranken tijdens een dagje uit en verminderen de behoefte aan wegwerpflessen. Kies voor flessen gemaakt van gerecyclede materialen, zoals glas of roestvrij staal, om de impact op het milieu te verminderen.

Een andere optie is om te kiezen voor herbruikbare en duurzame tassen. Kies bijvoorbeeld voor een tas gemaakt van biologisch katoen of gerecyclede materialen om een milieuvriendelijk en nuttig relatiegeschenk te geven. Deze tassen zijn perfect voor een dagje uit, boodschappen of als strandtas.

Een derde optie zouden duurzame outdoor-items, zoals een opvouwbare picknickdeken gemaakt van gerecyclede materialen of een draagbare zonnepaneel oplader kunnen zijn. Dit zijn handige en duurzame geschenken die perfect zijn voor mensen die graag buiten zijn in de zomer.

Daarnaast kun je ook denken aan biologisch afbreekbare zonnebrandcrème en insecten werende middelen. Deze producten gaan weliswaar niet zo lang mee als een tas of een waterfles maar zijn altijd erg leuk om te geven naast een geschenk dat langer mee gaat. Ze zijn milieuvriendelijker dan de traditionele versies en gemaakt van natuurlijke ingrediënten die minder schadelijk zijn voor het milieu.

Oneindig veel mogelijkheden

Naast de drie bovengenoemde voorbeelden zijn er nog tal van andere duurzame relatiegeschenken die perfect zijn om te geven in de zomer zoals duurzame versies van de meer traditionele geschenken zoals, zonnebrillen, strandballen, strandhanddoeken of misschien heb je zelf wel een compleet nieuw idee. Als jij het kunt bedenken kunnen wij het waarschijnlijk waar maken. 

Kiezen voor duurzaam

Door te kiezen voor duurzame relatiegeschenken laat je zien dat jouw bedrijf of organisatie om het milieu geeft en duurzame praktijken ondersteunt. Door te kiezen voor producten gemaakt van gerecyclede materialen, natuurlijke ingrediënten of herbruikbare producten, verklein je de impact op het milieu en geef je een mooi relatiegeschenk dat lang mee gaat.

Voorbeelden van wat we kunnen leveren

Wij bedenken graag geschenken en geschenkpakketten op maat, passend bij jouw bedrijf. Maar om je alvast een impressie te geven, hebben we een aantal producten verzameld die we los of als pakket kunnen leveren.

Deze bedrijven organisaties hebben we al mogen helpen:

Voor ons bedrijf hadden we een Open Dag georganiseerd en daar horen natuurlijk goodiebags en mooie klantgeschenken bij. Pelster Promotions heeft ons daarbij geholpen. Na een brainstorm sessie waarin ze zich verdiept hebben in ons bedrijf en de producten die wij maken. Je kon zien dat er goed nagedacht was over de manier van inpakken. Het inpakfolie was sterk genoeg om het geschenk te houden en de afwerking met een mooi neutraal “strikje” zag er modern uit. De reacties waren heel positief en de ontvangers gingen alles graag gebruiken!

Tessa Huiting- van Huet / Kinkelder

Het fijnste aan Pelster is het korte schakelen. Als ik vraag om een proefdruk, zit deze de volgende dag al in mijn mailbox. En dat ben ik wel anders gewend. Bij de grote bureaus duurt dit namelijk altijd erg lang. Pelster reageert en levert snel en dit werkt erg prettig.

Marianne de Jong / BMI Group

Voor het jubileumfeest van ons bedrijf waren we op zoek naar een origineel cadeau voor personeel. Pelster heeft ons hierin van originele en toepasselijke opties voorzien en ondanks het korte tijdsbestek, een snelle en vriendelijke service weten te verlenen en tevens van goede kwaliteit. De schorten zijn positief door ons personeel ontvangen. Kortom, wij zijn blij. Hartelijk dank!

Noor / Total Hydraulics

Altijd een vast contactpersoon

Mark Wilting (links) en Willem-Jan zijn onze accountmanagers. Je krijgt één van hen als vast contactpersoon zodat je nog sneller kunt schakelen!

Wil je je laten ontzorgen in je personeelsgeschenk?

Bespaar jezelf uren zoekwerk en geef de klus uit handen. Vul het formulier in en je ontvangt een gratis en vrijblijvend voorstel met 3 geschenken. Altijd passend bij jouw geefmoment en bedrijf.

[email protected]

    We vragen naar je Telefoonnummer zodat we gemakkelijk in contact kunnen komen voor meer info over je bedrijf en wensen. Zo kunnen we een beter passend aanbod doen!