Sinterklaasgeschenken voor jouw personeel nodig? Deze speculaas auto is ideaal!

sinterklaasgeschenken voor personeel

Sinterklaasgeschenken voor personeel nodig? Verras ze deze sinterklaas nog! Bekijk onze webshop of kies voor iets unieks zoals onze speculaas auto’s! Meer weten over onze speculaas auto’s? Lees deze blog!

Sinterklaasgeschenken voor personeel

In onze vorige blog hebben wij al kort uitgelegd waarom het geven van een relatiegeschenk aan je klant met sinterklaas belangrijk is. Lees de blog hier. Relatiegeschenken zijn niet alleen maar bedoeld om te geven aan zakenrelaties, maar werken ook top om te geven aan je personeel! Sinterklaasgeschenken voor personeel werken motiverend en belonend. Wist je namelijk dat medewerkers die relatiegeschenken ontvangen productiever zijn en zich meer betrokken bij het bedrijf voelen? Je personeel zal zich gewaardeerd voelen en zich loyaler naar het bedrijf opstellen. Je geeft dus niet alleen maar iets weg, maar het levert ook nog eens iets op!

Wist je ook dat:

  • ruim 60% zegt dat de attitude en het gedrag ten opzichte van de gever positiever was na ontvangst van een relatiegeschenk?
  • 87% zegt het relatiegeschenk voor langer dan 12 maanden te bewaren?

(BPMA, 2013)

Speculaas als sinterklaasgeschenk

Waarom voor onze speculaas auto’s kiezen? Speculaas mag niet ontbreken tijdens het sinterklaasfeest. Deze speculaaskoek wordt op ambachtelijke wijze bereid door onze plaatselijke bakker. De speculaaskoeken in de vorm van een auto zijn een stoer geschenk voor de mannen en een lekkernij voor bij de thee voor de vrouwen. Tevens is het model van deze speculaaskoek een typische vrouwenauto, kun je al raden welke auto het is?

Anderen gingen je al voor…wat vonden zij van onze speculaas auto’s?

 

“Het was vorig jaar echt een heel groot succes met de speculaasauto’s! We hebben er echt van gesmuld! In plaats van brood aten de medewerkers tussen de middag SPECULAAS!” – Autobedrijf van Selm

 

“De speculaasauto die wij vorig jaar hebben besteld als giveaway voor onze jaarlijkse veiligheidsdag is goed ontvangen, omdat dit rond de sinterklaastijd viel was het een toepasselijk cadeautje.” – Autobedrijf van Empel

 

“Het was bijzonder leuk!”- Bus Insurance Services

sinterklaasgeschenken voor personeel

Vragen?

Neem contact met ons op of bestel de speculaas auto’s gemakkelijk online!

 

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.