Hoe zorg je ervoor dat jouw personeel hart voor de zaak heeft?

valentijnsdag

Je houdt ervan, of juist helemaal niet. Dan hebben we het natuurlijk over Valentijnsdag. 14 februari staat in het teken van extra aandacht voor je dierbare en het geven van cadeautjes. Wij als relatiegeschenken expert, kunnen deze dag natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Benieuwd wat wij voor jouw ‘liefdevol’ personeel bedenken? Klik hier om een offerte aan te vragen!

Valentijnsdag

Tover deze dag niet alleen om in het verrassen van je geliefde, maar ook in het verrassen van je personeel. We weten immers dat betrokkenheid en loyaliteit van je medewerkers belangrijk is. Je kunt deze dag extra lief zijn voor je medewerkers door een rondje koffie te halen, maar je kunt er ook voor kiezen om je waardering te laten blijken door het geven van een relatiegeschenk. Denk niet aan chocolade hartjes en rode rozen, maar aan een origineel gepersonaliseerd relatiegeschenk waar je personeel langdurig van kan genieten. Valentijnsdag is overigens geen standaard moment, zoals kerst en oud en nieuw, om een geschenk weg te geven. Dit zorgt voor een échte verrassing.

Hart voor de zaak

Betrokken en loyale medewerkers zijn belangrijk voor elk bedrijf. Hierdoor blijft de productiviteit hoog en voelen ze zich verantwoordelijk voor hun taken. Het is effectief om je personeel actief te betrekken bij de organisatie en ze te steunen. Lees hieronder nog meer voordelen:

  • een blijk van waardering naar je werknemers geeft hen zelfvertrouwen over het functioneren binnen jouw organisatie
  • gewaardeerde werknemers zijn gemotiveerder en doen vaker iets extra’s in het belang van de zaak
  • gewaardeerde (en dus gemotiveerde) werknemers zullen betere prestaties leveren
  • loyale medewerkers binden zich aan het bedrijf en zijn meer tevreden
  • de onderlinge sfeer op kantoor zal positief beïnvloed worden
  • een werknemer die zich gewaardeerd voelt zal zijn bedrijf sneller aanraden bij potentiële klanten

valentijnsdag

Liefdesadvies nodig?

Dan kun je bij ons terecht. Wij zijn bereikbaar op 030-3079700 en beantwoorden graag al jouw vragen. Wil je het liever wat anoniemer houden, dan mag je ook een brief sturen naar de Panweg 52a te Zeist!

P.S. Wil je ook een relatiegeschenk deze Valentijn? Stuur dan deze blog post door naar je werkgever als subtiele hint 😉

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.