Waarom wij een goede match zijn!

zakelijke geschenken

Je hebt besloten dit jaar relatiegeschenken aan je personeel en zakenrelaties te geven. Maar waar begin je? Er zwemmen namelijk veel vissen in de relatiegeschenken zee. Hoe weet je nu welke geschenkenpartner de mooiste geschenken en het beste advies geeft voor het uitkiezen van jouw zakelijke geschenken? Neem direct contact met ons op of lees verder!

Zakelijke geschenken

Als je onze blog volgt, weet je inmiddels dat het geven van zakelijke geschenken meerdere positieve effecten heeft op klanten en personeel. Lees hier wat relatiegeschenken voor je klantenbinding kunnen betekenen.

Wat wij voor jou kunnen betekenen?

Wij geven je graag een aantal redenen waarom wij een interessante partner voor jouw bedrijf zijn.

Creatief team met in-house designers

Zoek je een zakelijk geschenk voor je jubileum of voor een werknemer die 10 jaar in dienst is? Wil je een bestaand product op een leuke manier laten personaliseren of heb je hulp nodig bij het bedenken van een nieuw en origineel productidee? Je staat er bij ons niet alleen voor! Wij komen graag bij je langs om vrijblijvend kennis met je te maken. We horen graag voor welke gelegenheid het geschenk bedoeld is en welk budget je te besteden hebt. We proberen jou en je bedrijf door middel van een diepgaand gesprek beter te leren kennen, zodat wij genoeg informatie hebben om ons creatief brein erop los te laten.

Na een interne brainstormsessie gaan onze ontwerpers aan de slag met het uitwerken van een paar voorstellen die we vervolgens komen presenteren. Met onze in-house designers schakelen we snel en ligt er binnen no-time een uniek ontwerp klaar.

Deskundigheid en ervaring

Ondanks dat onze Pelster Promotions website nog niet heel lang bestaat, zijn we al sinds 1954 actief in de relatiegeschenkenmarkt. Wij hebben vorig jaar een duidelijke splitsing gemaakt om onze producten en diensten beter aan te kunnen bieden. We hebben goede relaties opgebouwd met onze leveranciers en weten precies welke producten kwalitatief goed zijn en in de smaak vallen bij jouw klanten en personeel.

Door de vele verschillende druktechnieken die bestaan, zien veel bedrijven door de bomen het bos niet meer. Wij beschikken over deze kennis en kunnen daardoor onze drukkerij goed instrueren met welke druktechniek het product bedrukt moet worden. Jij hoeft hier dus niet meer over na te denken! Wij geven je ook graag vrijblijvend advies over de gekozen bedrukking in combinatie met het materiaal of het gekozen ontwerp om te zorgen voor het beste eindresultaat.

Persoonlijke service en aandacht

Persoonlijke aandacht vinden wij belangrijk! Onze twee vertegenwoordigers gaan daarom iedere dag de weg op om onze klanten te bezoeken. Heb je interesse in onze producten/diensten? Dan komen wij graag bij je langs! Graag denken wij mee met onze klanten en zijn pas tevreden als zij tevreden zijn.

Wij denken out of the box!

We zijn niet zoals de standaard relatiegeschenkenpartners die je tegenwoordig tegenkomt. Wij bieden namelijk geen standaard kerstpakketten aan bestaande uit een flesje wijn en etenswaren. Ook staan wij niet bekend om onze standaard giveaways. Originaliteit, creativiteit en innovativiteit staat hoog bij ons in het vaandel. Wij zijn gedreven om bedrijven in te laten zien dat het ook anders kan. Wij helpen graag het onderscheidende karakter te ontdekken en hierop in te spelen door middel van het bedenken van een uniek product. Dit zorgt voor een persoonlijke touch en zal niet snel vergeten worden door klanten en het personeel. Benieuwd naar wat wij tot nu toe gedaan hebben? Doe hier inspiratie op!

Overtuigd?

Leuk! Wij zijn benieuwd naar jou en jouw bedrijf! Neem vandaag nog contact met ons op!

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.