Zomerse geschenken voor klant en personeel

Op zoek naar hete geschenken voor in de zomer? Op internet vind je duizenden producten, waardoor de zoektocht naar het perfecte geschenk veel tijd kan kosten. Als full-service geschenkenbureau nemen we het klusje graag van je over. Geheel vrijblijvend!

Bespaar tijd en geef de zoektocht uit handen

Zomerse geschenken en giveaways

We kennen allemaal de bedrukte zonnebrillen en petjes, maar er is nog veel meer mogelijk. Dankzij onze jarenlange ervaring weten we waar een ontvanger het warm van krijgt. Een greep uit ons assortiment hebben we verzameld in onderstaande afbeeldingen. Elk getoonde artikel is los verkrijgbaar en alle pakketten zijn te personaliseren met andere of meer/minder producten.Mocht jouw wens er niet tussen staan, gaan we graag voor je op zoek. Op basis van je bedrijf en doelgroep selecteren we een aantal producten/pakketten binnen jouw budget. Dit scheelt jou een tijdrovende zoektocht.

Zomerse geschenken en giveaways

Een greep uit ons assortiment hebben we verzameld in onderstaande afbeeldingen. Elk getoonde artikel is los verkrijgbaar en alle pakketten zijn te personaliseren met andere of meer/minder producten.Mocht jouw wens er niet tussen staan, gaan we graag voor je op zoek. Op basis van je bedrijf en doelgroep selecteren we een aantal producten/pakketten binnen jouw budget. Dit scheelt jou een tijdrovende zoektocht.

Wat we doen

Producten met duurzaam karakter

Een grote impact op de ontvanger, kleine impact op de wereld. Onze geschenken en giveaways hebben altijd een duurzaam karakter. Zo kun je alles met een gerust hart geven.

 • Geproduceerd in Europa
 • Ontvanger heeft er lang plezier van
 • Gemaakt van duurzame materialen
 • Kan voor meerdere doeleinden worden gebruikt

Ervaringen van onze klanten

Pelster is een flexibel bedrijf en dat is heel prettig om mee te werken. Als ik contact opneem, wordt er vrijwel direct gezorgd voor een proefdruk, wordt er snel geschakeld en heb je de bestelling soms al met 2 of 4 weken binnen. Het feit dat ze alles ter plekke willen afleveren of flexibiliteit in afhalen is erg fijn.

Jose Woudstra / RIVM

Het fijnste aan Pelster is het korte schakelen. Als ik vraag om een proefdruk, zit deze de volgende dag al in mijn mailbox. En dat ben ik wel anders gewend. Bij de grote bureaus duurt dit namelijk altijd erg lang. Pelster reageert en levert snel en dit werkt erg prettig.

Marianne de Jong / BMI

Pelster heeft ons voorzien van originele en toepasselijke opties ondanks het korte tijdsbestek, een snelle en vriendelijke service weten te verlenen en tevens van goede kwaliteit. De schorten zijn positief door ons personeel ontvangen. Kortom, wij zijn blij. Hartelijk dank!

Noor / Total Hydraulics

Voordelen van onze service

 • Je hoeft geen uren meer te zoeken door duizenden producten in online webshops
 • Je ontvangt vrijblijvende voorstellen tot we samen het juiste product/pakket hebben gevonden
 • Ontvang altijd een geschenk of giveaway die naadloos aansluit bij jouw bedrijfsverhaal en doelgroep
 • Je kunt alles met een gerust hart geven. Al onze producten zijn duurzaam geproduceerd en gaan lang mee
 • Ontzorging van A tot Z. Ook eventuele begeleidende brieven/flyers, adressering en levering nemen we uit handen

Wil je je laten ontzorgen in je zomerse geschenk?

Bespaar jezelf uren zoekwerk en geef de klus uit handen. Vul het formulier in en je ontvangt een gratis en vrijblijvend voorstel met 3 geschenken. Altijd passend bij jouw geefmoment en bedrijf.

[email protected]

  Let op; wij bellen je altijd even terug om meer info te krijgen over jouw bedrijf, de doelgroep en het budget. Zo kunnen we een goed passend voorstel doen. Vrijblijvend!