geschenken voor het personeel

Het zoeken naar een uniek personeelsgeschenk kan veel tijd kosten. Als full-service geschenkenbureau denken we graag met je mee. Wij leveren bijzondere producten en pakketten die passen bij jouw bedrijf en geefmoment.

Bespaar tijd en laat ons je helpen

Voorbeelden van personeelsgeschenken

Uiteraard zijn er nog honderden andere mogelijkheden, maar hierdoor krijg je een impressie van producten en pakketten die we kunnen verzorgen.

Wat we doen

Producten met duurzaam karakter

Een grote impact op de ontvanger, kleine impact op de wereld. Onze geschenken en giveaways hebben altijd een duurzaam karakter. Zo kun je alles met een gerust hart geven.

  • Geproduceerd in Europa
  • Ontvanger heeft er lang plezier van
  • Gemaakt van duurzame materialen
  • Kan voor meerdere doeleinden worden gebruikt

Voor het jubilieumfeest van ons bedrijf waren wij op zoek naar een origineel cadeau voor personeel. Pelster heeft ons hierin van originele en toepasselijke opties voorzien en ondanks het korte tijdsbestek, een snelle en vriendelijke service weten te verlenen en tevens van goede kwaliteit. De schorten zijn positief door ons personeel ontvangen. Kortom, wij zijn blij. Hartelijk dank!

Noor / Total Hydraulics

Het fijnste aan Pelster is het korte schakelen. Als ik vraag om een proefdruk, zit deze de volgende dag al in mijn mailbox. En dat ben ik wel anders gewend. Bij de grote bureaus duurt dit namelijk altijd erg lang. Pelster reageert en levert snel en dit werkt erg prettig.

Marianne de Jong / BMI

Pelster is een flexibel bedrijf en dat is heel prettig om mee te werken. Als ik contact opneem, wordt er vrijwel direct gezorgd voor een proefdruk, wordt er snel geschakeld en heb je de bestelling soms al met 2 of 4 weken binnen. Het feit dat ze alles ter plekke willen afleveren of flexibiliteit in afhalen is erg fijn.

Jose Woudstra / RIVM

Ontvang gratis een geschenkvoorstel op maat in PDF

Vul het formulier in, dan nemen wij contact met je op om meer informatie over je bedrijf en geefmoment in te winnen. Op basis daarvan gaan wij op zoek naar passende geschenken. Deze ontvang je binnen 3 werkdagen in je mailbox, opgemaakt in PDF zodat je dit direct aan je collega’s kunt laten zien.

Je mag gewoon weigeren, je zit nergens aan vast!

Wil je je laten ontzorgen in je personeelsgeschenk?

Bespaar jezelf uren zoekwerk en geef de klus uit handen. Vul het formulier in en je ontvangt een gratis en vrijblijvend voorstel met 3 geschenken. Altijd passend bij jouw geefmoment en bedrijf.

info@pelsterpromotions.nl

    Let op; wij bellen je altijd even terug om meer info te krijgen over jouw bedrijf, de doelgroep en het budget. Zo kunnen we een goed passend voorstel doen. Vrijblijvend!