Onze werkwijze

Bij het kiezen van relatiegeschenken voor jouw bedrijf of organisatie komt veel kijken. Het kan een tijdrovend en stressvol proces zijn, vooral als je niet weet waar je moet beginnen. Gelukkig nemen wij bij Pelster Promotions alle zorgen uit handen als het gaat om relatiegeschenken!

Wij begrijpen dat het geven van het juiste relatiegeschenken erg belangrijk is en een fantastische manier om jouw klanten, personeel en partners te bedanken voor hun loyaliteit en toewijding. Het vinden van het juiste cadeau kan echter moeilijk zijn. Wij begrijpen ook dat dit veel moeilijker kan zijn dan je in eerste instantie verwacht. Daarom hebben wij een ruim assortiment relatiegeschenken en een flinke dosis expertise om jou te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Ik wil hulp bij het vinden van het perfecte relatiegeschenk

Persoonlijke bestelportal

Een persoonlijke bestelportal is perfect voor bedrijven die vaker dezelfde relatiegeschenken of giveaways nodig hebben. Scholen hebben bijvoorbeeld gepersonaliseerde shirts nodig of giveaways tijdens een open dag. Of misschien staat jouw bedrijf wel vaker op een specifiek evenement. In de bestelportal verzamelen wij deze producten zodat je ieder moment snel en gemakkelijk een nieuwe voorraad kunt bestellen. Dit scheelt een hoop tijd!

MEER INFO

Laat deze tijdrovende klus aan ons over!

Wij nemen alle zorgen uit handen. Onze experts op het gebied van relatiegeschenken, gaan opzoek naar een uniek en speciaal geschenk dat past bij jouw bedrijf of organisatie en bij de interesses van je klanten, personeel of partners.

Of je nu op zoek bent naar een relatiegeschenk voor een speciale gelegenheid, zoals kerst of een jubileum, of gewoon wil laten zien dat je waarde hecht aan jouw klanten en partners, wij zijn er om jou te helpen.

Laat ons jou helpen in de zoektocht naar het perfecte geschenk om jouw klanten, personeel of partners te laten zien dat je hen waardeert. Deze zoektocht doen we geheel vrijblijvend! Benieuwd naar wat we al hebben gedaan voor anderen? Neem dan een kijkje bij onze recente projecten

neem contact met ons op

Voordelen van onze service

 • Je hoeft geen uren meer te zoeken door duizenden producten in online webshops
 • Je ontvangt vrijblijvende voorstellen tot we samen het juiste product/pakket hebben gevonden
 • Ontvang altijd een geschenk of giveaway die naadloos aansluit bij jouw bedrijfsverhaal en doelgroep
 • Je kunt alles met een gerust hart geven. Al onze producten zijn duurzaam geproduceerd en gaan lang mee
 • Ontzorging van A tot Z. Ook eventuele begeleidende brieven/flyers, adressering en levering nemen we uit handen

Onze accountmanagers

We vinden het belangrijk om onze klanten de best mogelijke service te bieden. Daarom staan onze accountmanagers Willem-Jan en Mark altijd klaar om te helpen. Willem-Jan en Mark zijn toegewijd aan het bieden van uitstekende ondersteuning en begeleiding aan onze klanten. Of je nu vragen hebt over onze producten of diensten, hulp nodig heeft bij het plaatsen van een bestelling, of advies nodig hebt over de beste oplossing voor jouw specifieke behoeften, ze staan voor je klaar.

neem nu contact op met Willem-Jan of Mark

Wil je tijd besparen? Zet ons aan het werk voor jouw geschenk.

Bespaar jezelf uren zoekwerk en geef de klus uit handen. Vul het formulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op. 

[email protected]

  Pelster Promotions
  Panweg 52a
  3705 GE Zeist
  030 307 97 00
  [email protected]

  Openingstijden:
  Ma – vr: 08:30 – 18:00 uur

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief