Als het gaat om het creëren van blijvende indrukken en het versterken van relaties, is er maar één naam die je moet kennen: Pelster Promotions. Door onze jarenlange ervaring in de relatiegeschenken branche begrijpen we dat relatiegeschenken meer zijn dan alleen een bedankje. Relatiegeschenken zijn een krachtige tool om jouw school of universiteit te profileren. Daarom gaan we verder dan alleen het aanbieden van de standaard relatiegeschenken. We werken graag nauw samen met scholen en universiteiten om zo in alle behoeften en wensen te voorzien. Of het nu gaat om een geschenk voor de docenten, leerlingen, studenten, ouders of het onmisbare personeel is, wij komen met het perfecte geschenk. Neem vandaag nog geheel vrijblijvend contact met ons op en ontdek de mogelijkheden. 

Kwaliteit en duurzaamheid staan centraal

We geloven in het leveren van kwaliteit in combinatie met duurzaamheid. Volgens ons is het geven van kwalitatief hoogwaardige geschenken enorm belangrijk. Dit komt doordat een relatiegeschenk iets is wat de ontvanger onthoudt en associeert met jouw onderwijsinstelling, we kunnen dus niet genoeg benadrukken hoe belangrijk de kwaliteit is. Het is zelfs zo dat kwalitatief slechte relatiegeschenken averechts werken en zelfs schadelijk kunnen zijn voor het imago van jouw school of universiteit. Door onze jarenlange ervaring weten we dat besparen op de kwaliteit van relatiegeschenken een echte NO GO is. Al onze relatiegeschenken voldoen aan de kwaliteitseisen die we onszelf ook opleggen bij het geven van een relatiegeschenk.

Naast het leveren van kwaliteit is duurzaamheid en verantwoord ondernemen een integraal onderdeel van onze bedrijfsfilosofie. Alle relatiegeschenken die we aanbieden hebben een duurzaam karakter en worden veelal binnen Europa geproduceerd en zijn ook nog eens gemaakt van gerecycled materiaal.  

Contact opnemen Contact opnemen Meest verkochte producten

Onze werkwijze

Bij het kiezen van relatiegeschenken voor jouw onderwijsinstelling komt veel kijken. Het kan een tijdrovend en stressvol proces zijn, vooral als je niet weet waar je moet beginnen. Gelukkig nemen wij bij Pelster Promotions alle zorgen uit handen als het gaat om relatiegeschenken!

Onze experts helpen je graag verder

Mark (links) en Willem -Jan (rechts) zijn experts op het gebied van relatiegeschenken, ze gaan graag op zoek naar een uniek en speciaal geschenk dat past bij jouw bedrijf of organisatie en bij de interesses van jouw klanten, medewerkers of partners.

Laat ons jou helpen in de zoektocht naar het perfecte geschenk om jouw klanten, medewerkers of partners te laten zien dat je hen waardeert. Deze zoektocht doen we geheel vrijblijvend!

MARK WILTING

Account Manager

06 – 534 993 47

[email protected]

WILLEM-JAN GEESINK

Directeur & Account Manager

06 – 511 553 13

[email protected]

Contact opnemen met mark of willem-jan Contact opnemen met mark of willem-jan

Meest verkocht

Als je op zoek bent naar standaard bedrukte schoolspullen, dan kun je gemakkelijk via onze webshop bestellen. Wij bieden een divers aanbod van notitieboeken, pennen, en meer. Het bestelproces is eenvoudig: kies je producten, plaats ze in je winkelwagen, en rond je bestelling af voor een snelle levering. Zo ben je snel voorzien van al je schoolbenodigdheden.

 5,44
 2,15
Vanaf  1,08
Vanaf  0,25
Vanaf  0,88

Wat onze klanten zeggen:

Het fijnste aan Pelster is het korte schakelen. Als ik vraag om een proefdruk, zit deze de volgende dag al in mijn mailbox. En dat ben ik wel anders gewend. Bij de grote bureaus duurt dit namelijk altijd erg lang. Pelster reageert en levert snel en dit werkt erg prettig.

Marianne de Jong / BMI

Het is plezierig om met Pelster contact te hebben. Ik krijg snel antwoord op mijn vragen, proefdrukken worden altijd snel gestuurd en ik ben ook heel erg blij met wat er tot nu toe is geleverd!

Jessica Beuker / Revius Lyceum

De zonnebrand hebben we uitgedeeld aan de leerlingen en collega’s, hij werd erg leuk door iedereen ontvangen! De waterfles gaan we aan het begin van volgend schooljaar uitdelen, ook deze ziet er top uit. Heel erg bedankt voor alles!

Linda van Mourik / Futura College

Wil je je laten ontzorgen in je relatiegeschenk?

Bespaar jezelf uren zoekwerk en geef de klus uit handen. Vul het formulier in en je ontvangt een gratis en vrijblijvend voorstel met 3 geschenken. Altijd passend bij jouw geefmoment en bedrijf.

Bekijk hiernaast onze werkwijze

[email protected]