Zomer relatiegeschenken waar je het warm van krijgt

De zomer is een uitgelezen periode om geschenken te geven aan je relaties en klanten. Veel mensen zijn blij, kijken uit naar de vakantieperiode en genieten van de warme temperaturen. Ze zijn daarom extra goed te benaderen. Zeker als je geschenken en giveaways geeft die ze goed kunnen gebruiken in de zomer. We kennen allemaal de bedrukte zonnebrillen en petjes, maar er is nog veel meer mogelijk. Dankzij onze jarenlange ervaring weten we waar een ontvanger het warm van krijgt. Daarom hebben we bijzondere en innovatieve geschenken naast de bekende producten gezet in onderstaande inspiratieposts. Laat je inspireren!

We nemen het tijdrovende zoekwerk naar het perfecte geschenk graag uit handen

Er zijn honderden websites met duizenden relatiegeschenken. Logisch dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Laat ons jouw perfecte zomergeschenk zoeken en bespaar jezelf veel tijd. Vraag vrijblijvend een voorstel met 3 passende producten aan voor jouw bedrijf. Je ontvangt deze in je mailbox. Blij mee? Dan regelen we de bedrukking en aflevering. 

Zomergeschenken voor elk budget

Wij regelen geschenken voor elk budget. Dus een kleine giveaway voor je klanten en grote personeelspakketten. De producten hieronder kunnen we daarom als set verkopen, maar zeker ook los!

Onder de € 25

Geef de vakantie van je klanten en personeel een vliegende start l Pelster Promotions
Zomer giveaways die altijd slagen l Pelster Promotions
Brievenbuspakket zomer met wijn en cocktail l Pelster Promotions

€ 25 – € 45

Handige giveaways voor strandgangers l Pelster Promotions

Boven de € 45

Zomers geschenkpakket voor op tafel l Pelster Promotions
Luxe zomergeschenken voor klant en personeel l Pelster Promotions

We nemen het tijdrovende zoekwerk naar het perfecte geschenk graag uit handen

Er zijn honderden websites met duizenden relatiegeschenken. Logisch dat je door de bomen het bos niet meer ziet.Laat ons jouw perfecte zomergeschenk zoeken en bespaar jezelf veel tijd. Vraag vrijblijvend een voorstel met 3 passende producten aan voor jouw bedrijf. Je ontvangt deze in je mailbox. Blij mee? Dan regelen we de bedrukking en aflevering. Niet helemaal wat je zoekt? Ook prima, je zit bij ons nergens aan vast.

Vraag vrijblijvend een voorstel met 3 zomerse geschenken aan

Het fijnste aan Pelster is het korte schakelen. Als ik vraag om een proefdruk, zit deze de volgende dag al in mijn mailbox. En dat ben ik wel anders gewend. BMI – Marianne de Jong, 120 BBQ-pakketten

Laat ons jouw zomergeschenk verzorgen!

Het zoeken naar een zomergeschenk dat indruk maakt en waar de ontvanger echt iets aan heeft is een lastige klus. Wij nemen dit graag van je over. We geven je een vrijblijvend voorstel met 3 giveaways die passen bij jouw bedrijf. Vraag het nu gratis aan!

[email protected]

  Pelster Promotions
  Panweg 52a
  3705 GE Zeist
  030 307 97 00
  [email protected]

  Openingstijden:
  Ma – vr: 08:30 – 18:00 uur

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief