Hete relatiegeschenken voor in de zomer

De zomer is een uitgelezen periode om geschenken te geven aan je relaties en klanten. Veel mensen zijn blij, kijken uit naar de vakantieperiode en genieten van de warme temperaturen. Ze zijn daarom extra goed te benaderen. Zeker als je geschenken en giveaways geeft die ze goed kunnen gebruiken in de zomer. We kennen allemaal de bedrukte zonnebrillen en petjes, maar er is nog veel meer mogelijk. Dankzij onze jarenlange ervaring weten we waar een ontvanger het warm van krijgt. Daarom hebben we bijzondere en innovatieve geschenken naast de bekende producten gezet in onderstaande inspiratieposts. Laat je inspireren!

We nemen het tijdrovende zoekwerk naar het perfecte geschenk graag uit handen

Er zijn honderden websites met duizenden relatiegeschenken. Logisch dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Laat ons jouw perfecte zomergeschenk zoeken en bespaar jezelf veel tijd. Vraag vrijblijvend een voorstel met 3 passende producten aan voor jouw bedrijf. Je ontvangt deze in je mailbox. Blij mee? Dan regelen we de bedrukking en aflevering. Niet helemaal wat je zoekt? Ook prima, je zit bij ons nergens aan vast.

Vraag vrijblijvend een voorstel met 3 zomerse geschenken aan

We nemen het tijdrovende zoekwerk naar het perfecte geschenk graag uit handen

Er zijn honderden websites met duizenden relatiegeschenken. Logisch dat je door de bomen het bos niet meer ziet.Laat ons jouw perfecte zomergeschenk zoeken en bespaar jezelf veel tijd. Vraag vrijblijvend een voorstel met 3 passende producten aan voor jouw bedrijf. Je ontvangt deze in je mailbox. Blij mee? Dan regelen we de bedrukking en aflevering. Niet helemaal wat je zoekt? Ook prima, je zit bij ons nergens aan vast.

Vraag vrijblijvend een voorstel met 3 zomerse geschenken aan

Het fijnste aan Pelster is het korte schakelen. Als ik vraag om een proefdruk, zit deze de volgende dag al in mijn mailbox. En dat ben ik wel anders gewend. BMI – Marianne de Jong, 120 BBQ-pakketten

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe producten en innovaties

Over ons

Pelster Promotions is een familiebedrijf dat al sinds 1954 in beweging is. Als creatieve partner kijken we naar wat jouw bedrijf onderscheidt. Op basis van deze informatie ontwikkelen we samen met jou vernieuwende en creatieve concepten. Zo zorgen we ervoor dat de geschenken jouw bedrijfsverhaal vertellen.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Pelster PromotionsPanweg 52a3705 GE Zeist030 307 97 00info@pelsterpromotions.nl

Openingstijden:Ma – vr: 08:30 – 20:00 uur