Opvallende relatiegeschenken voor het onderwijs

Op school zijn er talloze momenten waarvoor je een relatiegeschenk nodig hebt. Bij het slagen, een open dag of bijvoorbeeld een sportdag. Je bent dan natuurlijk op zoek naar een geschenk dat de leerlingen en studenten aanspreekt en waar je hun aandacht mee trekt. In onderstaande inspiratieposts zie je een aantal voorbeelden per geefmoment!

Ontzorgen van A tot Z

Waarschijnlijk zitten jij en je collega’s tot over je oren in het werk. Ondersteunende werkzaamheden zoals het regelen van relatiegeschenken verdwijnen dan soms naar de achtergrond. Wij snappen dit en willen je graag een handje helpen! Je kunt het zoekwerk namelijk aan ons overlaten. Wij maken vrijblijvend een voorstel met drie passende geschenken voor jouw geefmoment. Daarna kunnen we het gekozen product bestellen, bedrukken én afleveren, zodat jij er geen omkijken meer naar hebt.
Vraag vrijblijvend een voorstel met 3 producten aan

De zonnebrand hebben we uitgedeeld aan de leerlingen en collega’s, hij werd erg leuk door iedereen ontvangen! De waterfles gaan we aan het begin van volgend schooljaar uitdelen, ook deze ziet er top uit. Heel erg bedankt voor alles! Futura College – Linda van Mourik, zonnebrandcréme in gepersonaliseerde tube en bedrukte drinkflessen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe producten en innovaties

Over ons

Pelster Promotions is een familiebedrijf dat al sinds 1954 in beweging is. Als creatieve partner kijken we naar wat jouw bedrijf onderscheidt. Op basis van deze informatie ontwikkelen we samen met jou vernieuwende en creatieve concepten. Zo zorgen we ervoor dat de geschenken jouw bedrijfsverhaal vertellen.

Pelster PromotionsPanweg 52a3705 GE Zeist030 307 97 00info@pelsterpromotions.nl

Openingstijden:Ma – vr: 08:30 – 20:00 uur