Opvallende relatiegeschenken voor het onderwijs

Op school zijn er talloze momenten waarvoor je een relatiegeschenk nodig hebt. Bij het slagen, een open dag of bijvoorbeeld een sportdag. Je bent dan natuurlijk op zoek naar een geschenk dat de leerlingen en studenten aanspreekt en waar je hun aandacht mee trekt. In onderstaande inspiratieposts zie je een aantal voorbeelden per geefmoment!

Ontzorgen van A tot Z

Waarschijnlijk zitten jij en je collega’s tot over je oren in het werk. Ondersteunende werkzaamheden zoals het regelen van relatiegeschenken verdwijnen dan soms naar de achtergrond. Wij snappen dit en willen je graag een handje helpen! Je kunt het zoekwerk namelijk aan ons overlaten. Wij maken vrijblijvend een voorstel met drie passende geschenken voor jouw geefmoment. Daarna kunnen we het gekozen product bestellen, bedrukken én afleveren, zodat jij er geen omkijken meer naar hebt.

Bestellen via de webshop

Weet je al precies wat je zoekt en ben je geïnteresseerd in promotionele geschenken met bedrukking? Neem dan een kijkje in onze webshop, waar je een selectie vindt van de best verkochte geschenken voor scholen.

Meest verkochte producten
Leuke giveaways voor een open dag basisschool l Pelster Promotions
Opvallende giveaways voor open dag middelbaar en hoger onderwijs l Pelster Promotions
Handige welkomstcadeaus voor de eerste schooldag l Pelster Promotions
De zonnebrand hebben we uitgedeeld aan de leerlingen en collega’s, hij werd erg leuk door iedereen ontvangen! De waterfles gaan we aan het begin van volgend schooljaar uitdelen, ook deze ziet er top uit. Heel erg bedankt voor alles! Futura College – Linda van Mourik, zonnebrandcréme in gepersonaliseerde tube en bedrukte drinkflessen

Laat ons jouw schoolgeschenk verzorgen!

Bespaar jezelf uren zoekwerk en geef de klus uit handen. Vul het formulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op. 

[email protected]
  Pelster Promotions
  Panweg 52a
  3705 GE Zeist
  030 307 97 00
  [email protected]

  Openingstijden:
  Ma – vr: 08:30 – 18:00 uur

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief