Opvallende relatiegeschenken voor het onderwijs

Op school zijn er talloze momenten waarvoor je een relatiegeschenk nodig hebt. Bij het slagen, een open dag of bijvoorbeeld een sportdag. Je bent dan natuurlijk op zoek naar een geschenk dat de leerlingen en studenten aanspreekt en waar je hun aandacht mee trekt. In onderstaande inspiratieposts zie je een aantal voorbeelden per geefmoment!

Ontzorgen van A tot Z

Waarschijnlijk zitten jij en je collega’s tot over je oren in het werk. Ondersteunende werkzaamheden zoals het regelen van relatiegeschenken verdwijnen dan soms naar de achtergrond. Wij snappen dit en willen je graag een handje helpen! Je kunt het zoekwerk namelijk aan ons overlaten. Wij maken vrijblijvend een voorstel met drie passende geschenken voor jouw geefmoment. Daarna kunnen we het gekozen product bestellen, bedrukken én afleveren, zodat jij er geen omkijken meer naar hebt.

De zonnebrand hebben we uitgedeeld aan de leerlingen en collega’s, hij werd erg leuk door iedereen ontvangen! De waterfles gaan we aan het begin van volgend schooljaar uitdelen, ook deze ziet er top uit. Heel erg bedankt voor alles! Futura College – Linda van Mourik, zonnebrandcréme in gepersonaliseerde tube en bedrukte drinkflessen

Wil je je laten ontzorgen in je schoolgeschenk?

Bespaar jezelf uren zoekwerk en geef de klus uit handen. Vul het formulier in en je ontvangt een gratis en vrijblijvend voorstel met 3 geschenken. Altijd passend bij jouw geefmoment en bedrijf.

[email protected]

  Pelster Promotions
  Panweg 52a
  3705 GE Zeist
  030 307 97 00
  [email protected]

  Openingstijden:
  Ma – vr: 08:30 – 20:00 uur

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief