Een blijk van waardering voor je personeel

Medewerkers helpen je dag in dag uit het bedrijf verder te helpen en staan altijd voor je klaar. Daarom verdienen ze het om af en toe in het zonnetje te worden gezet. Een origineel personeelsgeschenk kan lastig zijn om te vinden. Het is zonde als de geschenken direct in de kast of bureaulade verdwijnen. Daarom zoeken wij altijd naar producten die blijvend zijn en waar de ontvanger echt iets aan heeft.

Moe van het zoekwerk naar een perfect personeelsgeschenk?

Het zoeken naar een personeelsgeschenk dat past bij jouw collega’s, geefmoment én bedrijf kan veel tijd kosten. Geef dit klusje uit handen en laat ons vrijblijvend een voorstel maken met 3 passende geschenken. Blij met wat we hebben gevonden? We regelen de bedrukking en aflevering, ook eventueel op adressering van de ontvanger. 

Personeelsgeschenken voor elk budget

Wij regelen geschenken voor elk budget. Dus een kleine waardering voor tussendoor en grote kerstpakketten. De producten hieronder kunnen we daarom als set verkopen, maar zeker ook los!

Onder de € 25

Handige giveaways voor Fiets naar je Werk Dag l Pelster Promotions
Geef de vakantie van je klanten en personeel een vliegende start l Pelster Promotions
Ik wil kaas kerstpakket - pelster Promotions
Geschenken die personeel in beweging brengen l Pelster Promotions
Geschenken voor de Dag van de Thuiswerker l Pelster Promotions

€ 25 – € 45

Een kleine blijk van waardering voor je personeel l Pelster Promotions
MixTea Thee kerspakket
Het ideale verjaardagscadeau voor je bierfreak medewerker l Pelster Promotions

Boven de € 45

Zomers geschenkpakket voor op tafel l Pelster Promotions
Winter BBQ kerstpakket

Medewerkers helpen je dag in dag uit het bedrijf verder te helpen en staan altijd voor je klaar. Daarom verdienen ze het om af en toe in het zonnetje te worden gezet. Uiteraard is een bedrijfsuitje of personeelsfeest een geweldige manier om te doen. Laat ze dit daarna nog extra goed herinneren met een bijzonder relatiegeschenk. Of geef gewoon een kleine blijk van waardering tussendoor. Dat wordt altijd goed ontvangen.

Moe van het zoekwerk naar een perfect personeelsgeschenk?

Het zoeken naar een personeelsgeschenk dat past bij jouw collega’s, geefmoment én bedrijf kan veel tijd kosten. Geef dit klusje uit handen en laat ons vrijblijvend een voorstel maken met 3 passende geschenken. Blij met wat we hebben gevonden? We regelen de bedrukking en aflevering, ook eventueel op adressering van de ontvanger. Niet helemaal wat je zoekt? Het voorstel is vrijblijvend, dus je zit nergens aan vast!

Vraag vrijblijvend een voorstel met 3 passende geschenken aan

Pelster is een flexibel bedrijf en dat is heel prettig om mee te werken. Als ik contact opneem, wordt er vrijwel direct gezorgd voor een proefdruk, wordt er snel geschakeld en heb je de bestelling soms al met 2 of 4 weken binnen. Het feit dat ze alles ter plekke willen afleveren of flexibiliteit in afhalen is erg fijn. RIVM – Jose Woudstra

Laat ons jouw personeelsgechenk verzorgen!

Bespaar jezelf uren zoekwerk en geef de klus uit handen. Vul het formulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op. 

[email protected]
  Pelster Promotions
  Panweg 52a
  3705 GE Zeist
  030 307 97 00
  [email protected]

  Openingstijden:
  Ma – vr: 08:30 – 18:00 uur

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief