Geschenken voor de dag van de leraar

Op de Dag van de Leraar zetten we onze docenten graag in het zonnetje, een kleine blijk van waardering hoort hierbij. Wel kan het zoeken naar passende bedankjes veel tijd kosten. Wij nemen dit klusje graag uit handen!

Ik wil tijd besparen

Wat we doen

Geen uren zoeken op het internet, niet meer stoeien met logo’s uploaden die niet goed zijn, zelf niet meer hoeven in te pakken. Wij helpen je van A tot Z met het perfecte Dag van de Leraar bedankje!

Voorbeelden van kleine geschenken voor Dag van de Leraar

Zeker met de huidige tekorten is het belangrijk om je waardering te laten zien aan je collega’s. Dit kan al met een simpel gebaar. Kleine presentjes hoeven niet altijd veel geld te kosten, maar zijn voor de ontvanger wel waardevol.

Hieronder hebben we een aantal voorbeelden geplaatst van wat we kunnen leveren, maar er zijn natuurlijk nog honderden andere mogelijkheden. Dus schroom niet om ons aan het werk te zetten in jouw zoektocht!

Producten met een duurzaam hart

Een grote impact op de ontvanger, kleine impact op de wereld. Onze geschenken en giveaways hebben altijd een duurzaam karakter. Zo kun je alles met een gerust hart geven.

  • Geproduceerd in Europa
  • Ontvanger heeft er lang plezier van
  • Gemaakt van duurzame materialen
  • Kan voor meerdere doeleinden worden gebruikt

Wat anderen zeggen

Het is plezierig om met Pelster contact te hebben. Ik krijg snel antwoord op mijn vragen, proefdrukken worden altijd snel gestuurd en ik ben ook heel erg blij met wat er tot nu toe is geleverd!

Jessica Beuker / Revius Lyceum

De zonnebrand hebben we uitgedeeld aan de leerlingen en collega’s, hij werd erg leuk door iedereen ontvangen! De waterfles gaan we aan het begin van volgend schooljaar uitdelen, ook deze ziet er top uit. Heel erg bedankt voor alles!

Linda van Mourik / Futura College

Wil je je laten ontzorgen in je bedankjes voor Dag van de Leraar?

Bespaar jezelf uren zoekwerk en geef de klus uit handen. Vul het formulier in en je ontvangt een gratis en vrijblijvend voorstel met 3 geschenken. Altijd passend bij jouw geefmoment, bedrijf en budget.

We vragen naar je telefoonnummer zodat we je eventueel kunnen bellen voor meer info over je school en ontvangers. Zo kunnen we een beter passend voorstel doen.

[email protected]