Wie zijn wij?

Op zoek naar een creatieve partner? Je bent bij ons aan het juiste adres. Wij zijn Pelster Promotions, een jong en creatief team uit Zeist! Wij zijn alleskunners en bedenken graag unieke en originele promotieartikelen en relatiegeschenken waarmee jij een blijvende indruk kunt maken op jouw ontvangers. Wij denken met je mee, inspireren je en zorgen er vooral voor dat je er niet alleen voor staat.

Hier blijft het echter niet bij. Met ons in-house design team maken wij vrijblijvend een ontwerp en delen we graag onze jarenlange kennis en expertise met jou, zodat jij op de juiste manier opvalt bij je klanten. Jij hebt niet je handen vol aan dit project, omdat wij als spin in het web alles van A tot Z regelen. Doordat wij met een klein team werken kunnen we snel schakelen met onze leveranciers om er zeker van te zijn dat jij zo snel mogelijk jouw bestelling ontvangt. Jij kunt hierdoor meteen beginnen met het versterken van je klantrelaties en het verhogen van je merkbekendheid. Persoonlijk contact en een luisterend oor staan bij ons centraal. Jij hebt de mogelijkheid om jouw wensen en ideeën te bespreken met onze twee vertegenwoordigers die graag bij je langskomen.

Onze passie

Niet ieder bedrijf is zich al bewust van het positieve effect dat relatiegeschenken op klantrelaties hebben. Wij zien dat mensen steeds meer op zoek zijn naar een unieke belevenis. Bedrijven willen hun eigen identiteit overbrengen op een bijzondere manier. Bij elkaar zorgt dit voor een toenemende vraag naar onderscheidende relatiegeschenken.

Wij geloven dat een uniek geschenk voor beweging zorgt. De ontvanger raakt bekend met het merk, gebruikt het, praat er over en wordt daardoor automatisch ambassadeur. Hierdoor leert een steeds grotere groep mensen het merk kennen en blijft jouw bedrijf on top of mind.

Wij willen klant en ontvanger blij maken door unieke en gepersonaliseerde geschenken te creëren. Op zo’n manier dat jouw klant ambassadeur wordt van jouw merk en het geschenk een blijvende herinnering bij hen achterlaat.

Wij bieden een onderscheidende en persoonlijke aanpak, wat resulteert in een verrassende en passende klantbeleving. Een goede relatie is een geschenk!

Neem vandaag nog contact met ons op en bekijk onze klantcases.

Pelster besteedt een verantwoord deel van haar werkzaamheden uit aan de BIGA groep. Biga Groep is de ondernemende organisatie in midden Nederland die voor vijf gemeenten de Wet Sociale Werkvoorziening uitvoert. Doelstelling van deze wet is het begeleiden van medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt naar passend werk.

Ook biedt zij trajecten aan andere groepen die moeilijk aan een baan komen. Biga Groep geeft maatschappelijk betrokken ondernemen een gezicht.

De Biga Groep combineert maatschappelijk betrokken ondernemen met een professionele, zakelijke aanpak. Ze kijkt naar mensen, maar ook naar resultaten. Daarom stelt zij hoge eisen aan de kwaliteit van haar diensten en producten.

Pelster is partner van Samen voor Zeist, hét netwerk voor maatschappelijk betrokken organisaties in Zeist. Samen voor Zeist maakt zinvolle verbindingen tussen bedrijven en maatschappelijke organisaties.

Samen voor Zeist inspireert, activeert en implementeert Maatschappelijk Betrokken Ondernemen (MBO) in de gemeente Zeist. De nadruk ligt hierbij op bedrijfsvrijwilligers die een actieve bijdrage leveren aan maatschappelijke organisaties, stichtingen en verenigingen met inzet van hun kennis en kunde, menskracht en middelen.

Samen voor Zeist handelt vanuit de gedachte dat Betrokken Ondernemen voor alle partijen toegevoegde waarde heeft.