FAQ

Wat zijn de prijzen van jullie producten?

De geschenken op onze website willen we graag voor je regelen. De prijs is afhankelijk van het aantal stuks, soort bedrukking en aantal kleuren van een bedrukking. Om deze reden hebben wij geen prijs vermeld op de site. Je kunt deze natuurlijk altijd opvragen zodat je een beter beeld hebt. Als je ons het brainstormwerk laat doen voor een perfect geschenk, zoeken we altijd naar producten die binnen jouw budget passen. Houd er wel rekening mee dat wij niet goedkoper zijn dan een groothandel met enorme webshops. Vaak komen die producten uit het Verre Oosten en worden ze goedkoop geproduceerd. Aangezien wij alleen duurzame producten verkopen die in Europa worden geproduceerd, liggen de prijzen iets hoger.

Onze geefmomenten bieden inspiratie en kunnen je op nieuwe ideeën brengen. Mocht je op zoek zijn naar een geschenk voor een specifiek geefmoment dat je niet bij ons kunt vinden, kunnen we uiteraard verder met je meedenken. We hebben de meest gangbare momenten online gezet, maar hier houdt onze kennis zeker niet op. Met onze 65 jaar ervaring hebben we breed inzicht in de mogelijkheden en interessante producten, dus een specifieke vraag zien wij als een leuke uitdaging! Neem gerust contact op.

Bij elk product op onze website en in onze voorstellen benoemen we in welk opzicht ze duurzaam zijn. Sommige producten kun je op meerdere manieren gebruiken en gaan jaren mee. Andere worden in Europa geproduceerd of zijn gemaakt van gerecycled materiaal. We doen er alles aan om hier 100% transparant in te zijn.

Dit verschilt per product. Wel raden we aan om minimaal een maand voor het geefmoment contact met ons op te nemen. Dan hebben wij de tijd om eventueel een uitgebreid voorstel te doen met verschillende geschenken. Daarna moet onze studio een persoonlijke proefdruk maken, hier moeten we eventueel samen nog wat aan schaven. Voordat het geschenk dus daadwerkelijk besteld wordt, zijn we alweer 1 tot anderhalve week verder. Neem er dus ruim de tijd voor!

Het liefst ontvangen wij het ontwerp of logo in een AI, EPS of PDF vectorenbestand. Andere bestandsformaten zoals GIF, JPEG, PNG, TIFF of PSD zijn bestanden die opgebouwd zijn uit punten. Dit zijn niet de bestanden die wij kunnen gebruiken voor bijvoorbeeld zeefdruk. Mocht je niet in het bezit zijn van een dergelijk logo bestand, neem dan gerust contact op met onze ontwerper Mark via [email protected] of 030-307 97 00. Mark kan dan een puntenbestand namaken in vectoren, waardoor wij hem wel kunnen gebruiken.

Als je niet 100% tevreden bent met de aankoop, neem dan contact op met ons binnen 8 dagen nadat je de bestelling hebt ontvangen. Wanneer je klacht gegrond is zullen wij een passende oplossing of een gratis herdruk aanbieden. Let wel, we zijn niet verantwoordelijk voor onopgemerkte fouten in de digitale proef nadat deze is goed gekeurd. Zorg er daarom voor dat je de digitale proef zorgvuldig nakijkt.

Over ons

Pelster Promotions is een familiebedrijf dat al sinds 1954 in beweging is. Als creatieve partner kijken we naar wat jouw bedrijf onderscheidt. Op basis van deze informatie ontwikkelen we samen met jou vernieuwende en creatieve concepten. Zo zorgen we ervoor dat de geschenken jouw bedrijfsverhaal vertellen. 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Pelster Promotions
Panweg 52a
3705 GE Zeist
030 307 97 00
[email protected]

Openingstijden:
Ma – vr: 08:30 – 18:00 uur