Op zoek naar het perfecte Dag van de Zorg cadeau ?

Het kan veel tijd kosten om een Dag van de Verpleging cadeau te vinden. Als full-service geschenkenbureau nemen dit klusje graag uit je handen. We zoeken vrijblijvend een aantal geschenken die passen bij de Dag van de Zorg en jouw medewerkers. Geheel vrijblijvend!
BESPAAR TIJD EN GEEF DE ZOEKTOCHT UIT HANDEN

Dag van de Zorg cadeau ideeën

Op 12 mei 2023 is het weer de Dag van de Zorg! Deze dag heet officieel Dag van de Verpleging en is in het leven geroepen om zorgpersoneel extra te bedanken voor al hun harde werk. Zeker met de afgelopen coronajaren en alle bezuinigingen verdienen ze het om in het zonnetje te worden gezet. Wij helpen je graag met het vinden van het perfecte cadeautje voor zorgmedewerkers!

Voorbeelden van wat we kunnen leveren

Wat we doen

Producten met een duurzaam hart

Een grote impact op de ontvanger, kleine impact op de wereld. Onze geschenken en giveaways hebben altijd een duurzaam karakter. Zo kun je alles met een gerust hart geven.

  • Geproduceerd in Europa
  • Ontvanger heeft er lang plezier van
  • Gemaakt van duurzame materialen
  • Kan voor meerdere doeleinden worden gebruikt

Wat anderen zeggen

Pelster is een flexibel bedrijf en dat is heel prettig om mee te werken. Als ik contact opneem, wordt er vrijwel direct gezorgd voor een proefdruk, wordt er snel geschakeld en heb je de bestelling soms al met 2 of 4 weken binnen. Het feit dat ze alles ter plekke willen afleveren of flexibiliteit in afhalen is erg fijn.

Jose Woudstra / RIVM

Het is plezierig om met Pelster contact te hebben. Ik krijg snel antwoord op mijn vragen, proefdrukken worden altijd snel gestuurd en ik ben ook heel erg blij met wat er tot nu toe is geleverd!

Jessica Beuker / Revius Lyceum

Het fijnste aan Pelster is het korte schakelen. Als ik vraag om een proefdruk, zit deze de volgende dag al in mijn mailbox. En dat ben ik wel anders gewend. Bij de grote bureaus duurt dit namelijk altijd erg lang. Pelster reageert en levert snel en dit werkt erg prettig.

Marianne de Jong / BMI

Wil je je laten ontzorgen in je relatiegeschenk?

Bespaar jezelf uren zoekwerk en geef de klus uit handen. Vul het formulier in en je ontvangt een gratis en vrijblijvend voorstel met 3 geschenken. Altijd passend bij jouw geefmoment en bedrijf.

[email protected]