BMI Group Nederland bestelt al jaren hun geschenken en personeelsproducten bij ons. Hierboven zie je een greep uit de geleverde producten. We zijn samen continu op zoek naar nieuwe producten die het personeel nodig hebben en waar hun doelgroep blij van wordt. Een goed voorbeeld hiervan is de afgebeelde snijplank. Deze werd samen met een overheerlijke stol als kerstgeschenk bij hun medewerkers afgeleverd. Een mooi geschenk dat goed werd gewaardeerd. Daarnaast laten we mutsen borduren voor de dakbedekkers die in de winter aan het werk zijn. Dit is onderdeel van hun bedrijfskleding. Ook de Doppers en pennen gaan dagelijks mee in de werktassen. 

RIVM case Pelster Promotions

Het fijnste aan Pelster is het korte schakelen. Als ik vraag om een proefdruk, zit deze de volgende dag al in mijn mailbox. En dat ben ik wel anders gewend. Bij de grote bureaus duurt dit namelijk altijd erg lang. Pelster reageert en levert snel en dit werkt erg prettig.

Marianne de Jong / BMI

Wil je je laten ontzorgen in je relatiegeschenk?

Bespaar jezelf uren zoekwerk en geef de klus uit handen. Vul het formulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op. 

[email protected]