Kinkelder is een grote producent van metalen cirkelzagen met honderden klanten over de hele wereld. Dit jaar organiseerden ze een open dag voor hun klanten en leveranciers om ze hun bedrijf verder te laten zien. Bij zo’n dag hoort natuurlijk een geschenk dat de mensen bijblijft als extra blijk van waardering. Wij mochten deze verzorgen. Omdat het zo’n niche product is dat ze leveren, wilden we hier graag wat mee doen. Tijdens de brainstorm met ons team werd duidelijk dat we iets met het zaagblad moesten doen. Die karakteristieke vorm konden we perfect gebruiken voor een unieke borrel- of snijplank! We kozen voor natuurlijk hout dat we op maat lieten maken tot een stevige plank. Om de borrelset af te maken voegden we nog een authentiek kaasmes toe en een luxe waterkaraf. Hiermee kon Kinkelder iets unieks geven waar de ontvanger lang plezier van had. Wij kregen een aantal reacties van de ontvangers door en daar werden we heel blij van:

  • Wat gaaf! Een zaagblad als borrelplank!
  • Wat origineel!
  • Mooie drinkfles, Hij is alleen nog leeg! Met een beetje munt en water staat dit prachtig op tafel!
  • Dit is nog is een geschenk!

Voor ons bedrijf hadden we een Open Dag georganiseerd en daar horen natuurlijk goodiebags en mooie klantgeschenken bij. Pelster Promotions heeft ons daarbij geholpen. Na een brainstorm sessie waarin ze zich verdiept hebben in ons bedrijf en de producten die wij maken. Je kon zien dat er goed nagedacht was over de manier van inpakken. Het inpakfolie was sterk genoeg om het geschenk te houden en de afwerking met een mooi neutraal “strikje” zag er modern uit. De reacties waren heel positief en de ontvangers gingen alles graag gebruiken!

Tessa Huiting- van Huet / Kinkelder

Wil je je laten ontzorgen in je relatiegeschenk?

Bespaar jezelf uren zoekwerk en geef de klus uit handen. Vul het formulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op. 

[email protected]