Het Revius Lyceum Wijk bij Duurstede is al lange tijd een klant bij ons en we hebben al meerdere producten voor hen mogen maken. Het gymtasje is van hoge kwaliteit en gaat jarenlang mee. Leerlingen kunnen hem gebruiken voor gymkleding, tijdens een sportdag of een klassenuitje. De boekenlegger is van dik papier en werd uitgedeeld aan alle leerlingen. Vooral de leerlingen die hun boekenlijst moesten afwerken, konden hem goed gebruiken! Beide producten waren bedrukt met het logo en de slogan ‘jouw toekomst, onze aandacht’. Voor de handdoek mochten we creatief los! Dit was een zomercadeau voor al het personeel, zodat ze voorbereid naar hun bestemming konden gaan. Onze ontwerper vond het logo goed lijken op het old-school spelletje ‘Pac-Man’ en gaf hier zijn eigen draai aan. Hierdoor werd de handdoek een speels en leuk cadeau die het personeel graag gebruikte, net iets specialer dan alleen het logo!

Het is plezierig om met Pelster contact te hebben. Ik krijg snel antwoord op mijn vragen, proefdrukken worden altijd snel gestuurd en ik ben ook heel erg blij met wat er tot nu toe is geleverd!

Jessica Beuker / Revius Lyceum

Wil je je laten ontzorgen in je relatiegeschenk?

Bespaar jezelf uren zoekwerk en geef de klus uit handen. Vul het formulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op. 

[email protected]