Overstap naar herbruikbare koffiemokken en theeglazen voor 2024

Het overstappen op herbruikbare mokken is niet langer een keuze, maar een noodzaak. Met het verbod op wegwerpplastic dat in 2024 van kracht wordt, is het essentieel om nu actie te ondernemen. Herbruikbare mokken dragen bij aan een duurzamere toekomst door het verminderen van afval. Ze zijn niet alleen milieuvriendelijk, maar ook uiterst functioneel en stijlvol. Wij begrijpen de urgentie van deze overstap. Daarom bieden we kwalitatieve, duurzame en herbruikbare mokken die je dagelijkse koffie- of thee-ervaring naar een hoger niveau tillen.

Contact opnemen

De kwaliteit van Pelster Promotions herbruikbare mokken

De herbruikbare mokken van Pelster Promotions zijn niet zomaar mokken. Ze zijn het resultaat van zorgvuldig ontwerp en vakmanschap, gecombineerd met onze passie voor duurzaamheid. Onze mokken zijn vervaardigd uit duurzaam geproduceerde materialen, die bestand zijn tegen dagelijks gebruik. Ze hebben een stevige constructie die zorgt voor een lange levensduur en ze zijn gemakkelijk te reinigen. Maar naast hun functionele voordelen, hebben onze mokken ook een stijlvol design. Ze zijn beschikbaar in verschillende maten en kleuren, zodat je altijd de perfecte mok kunt vinden die bij jouw stijl en behoeften past. Met onze mokken ben je verzekerd van een hoogwaardig product dat niet alleen goed is voor het milieu, maar ook voor jouw dagelijkse koffie- of thee-ervaring.

MARK WILTING

WILLEM-JAN GEESINK

Neem nu actie: Stap over op herbruikbare mokken en theeglazen

2024 nadert snel, en dat betekent het einde van wegwerpbekers. De klok tikt, en het is tijd om voor te bereiden. Maak vandaag nog de overstap naar herbruikbare koffiemokken en theeglazen, want in het nieuwe jaar zijn wegwerpbekers verleden tijd. Waarom wachten tot het te laat is? Doe nu de verstandige keuze en zorg dat je klaar bent voor de toekomst!

MARK WILTING

Account Manager

06 – 534 993 47

[email protected]

WILLEM-JAN GEESINK

Directeur & Account Manager

06 – 511 553 13

[email protected]

Maak nu de overstap

Wat onze klanten zeggen:

Voor het jubilieumfeest van ons bedrijf waren wij op zoek naar een origineel cadeau voor personeel. Pelster heeft ons hierin van originele en toepasselijke opties voorzien en ondanks het korte tijdsbestek, een snelle en vriendelijke service weten te verlenen en tevens van goede kwaliteit. De schorten zijn positief door ons personeel ontvangen. Kortom, wij zijn blij. Hartelijk dank!

Noor / Total Hydraulics

Het fijnste aan Pelster is het korte schakelen. Als ik vraag om een proefdruk, zit deze de volgende dag al in mijn mailbox. En dat ben ik wel anders gewend. Bij de grote bureaus duurt dit namelijk altijd erg lang. Pelster reageert en levert snel en dit werkt erg prettig.

Marianne de Jong / BMI

Het is plezierig om met Pelster contact te hebben. Ik krijg snel antwoord op mijn vragen, proefdrukken worden altijd snel gestuurd en ik ben ook heel erg blij met wat er tot nu toe is geleverd!

Jessica Beuker / Revius Lyceum

Het schoonmaakdilemma van herbruikbare mokken en theeglazen

Het gebruik van herbruikbare mokken is een milieuvriendelijke keuze, maar het brengt een schoonmaakuitdaging met zich mee voor bedrijven, scholen en andere organisaties. Met een aanzienlijk aantal mokken in omloop, kan het handhaven van hygiëne een complexe taak zijn.

Bij Pelster Promotions kunnen we het proces eenvoudiger maken door herbruikbare mokken te personaliseren. Op deze manier krijgt iedereen bijvoorbeeld een eigen mok met hetzelfde ontwerp, maar met de toevoeging van individuele namen. Dit creëert een gevoel van betrokkenheid en eigenaarschap. Deze gepersonaliseerde mokken met individuele namen kunnen de overgang naar herbruikbare alternatieven nog aantrekkelijker maken. Het idee hierachter is dat iedereen verantwoordelijk is voor de hygiëne van zijn of haar eigen mok. Op deze manier zijn er geen speciale industriële vaatwassers nodig om alle mokken schoon te houden.

Daarnaast is het belangrijk om te beseffen dat de overgang van wegwerpbekers naar herbruikbare mokken en theeglazen tijd vergt en door de overheid verplicht is vanaf 2024. Het heeft enige vorm van gewenning nodig die per organisatie bekeken moet worden. Elke organisatie heeft unieke behoeften en capaciteiten als het gaat om het omgaan met dit veranderingsproces. Heb je hulp nodig bij de overgang binnen jouw organisatie of bedrijf neem dan contact met ons op, wij helpen graag.

Contact opnemen

Wees optijd met de overstap 

Bereid je voor op 2024 en neem nu contact met ons op. Vanaf 2024 is het verplicht om herbruikbare alternatieven te gebruiken, en wij hebben de perfecte oplossing. Zorg dat je vooroploopt in deze verandering en bestel vandaag nog jouw koffiemokken en theeglazen!

*Na het invullen van het contact formulier nemen we altijd contact met je op*

[email protected]