Bij Pelster Promotions geloven we in het geven van relatiegeschenken tijdens de feestdagen. De feestdagen zijn het moment om je waardering aan je personeel, klanten en relaties te tonen. Onze kerstpakketten worden speciaal samengesteld zodat het pakket naadloos aansluit bij jouw bedrijf of organisatie. 

Kerstgeschenken die lang meegaan

Geschenken die blijven en waar de ontvanger echt iets aan heeft, daar zijn we fan van. Deze geschenken worden door de ontvanger vaker gebruikt hierdoor blijven deze geschenken de ontvanger herinneren aan jouw bedrijf of organisatie. Dit soort relatiegeschenken hebben een blijvend positief effect op de ontvanger. 

Voorbeelden van duurzame kerstgeschenken 

Hieronder hebben we een aantal voorbeelden van geschenken die in een kerstpakket kunnen. Dit zijn slechts aan aantal voorbeelden van wat we kunnen leveren. We kunnen nog veel meer soorten geschenken leveren voor ieder budget. 

1. Multifunctionele wijngeschenken

Deze multifunctionele wijngeschenken zijn anders dan de wijngeschenken die je al kent. Het leuke aan deze wijngeschenken is dat de houten wijndoos gebruikt kan worden als bijvoorbeeld een wijnrek, dam of schaakbord of bijvoorbeeld een mens-erger-je-niet spel. Deze multifunctionele wijn geschenken zullen der ontvanger gegarandeerd verassen. Onderaan deze is een fot van deze wijngeschenken te zien. 

2. MixedTea set

Een perfect relatiegeschenk dat bij velen in de smaak valt is een mooi MixedTea pakket. Deze pakketten zijn helemaal zelf samen te stellen. De pakketten kunnen bestaan uit een thee-ei, speciale dubbelwandige theeglazen, een thee opbergdoos, theezeef en natuurlijk uit allerlei soorten thee zelf. Naast de bovengenoemde voorbeelden zijn er nog tal van andere accessoires die in het pakket kunnen. 

3. Alles om warm te blijven in de winter

Tijdens de feestdagen is de tempartuur buiten erg koud. Veel mensen willen rond deze periode graag heerlijk op de bank zitten onder een warme deken terwijl ze genieten van een warm drankje. Een ideaal geschenk is een pakket waar alles in zit om heerlijk op te warmen op de bank. Zo’n pakket kan bestaan uit een bedrukte fleecedeken, een thermosbeker, een oversized hoodie. Naast deze geschenken kun je het pakket nog aanvullen met lekkernijen en bijvoorbeeld een fles wijn. 

4. Luxe tafelhaard

Kerst is de tijd van het jaar waarin we warmte en gezelligheid willen verspreiden aan onze relaties. Een tafelhaard is een uniek en luxueus geschenk relatiegeschenk. Deze blikvanger voegt niet alleen warmte toe maar ook sfeer. Het geven van een luxe tafelhaard laat zonder twijfel een blijvende indruk achter. 

5. Een ‘echt’ kerstpakket voor de ultieme kerstbeleving 

Een stiekeme favoriet van ons is ons ultieme kerstbeleving pakket. Dit pakket kan gevuld worden met alles wat er bij kerst hoort. Denk hierbij aan een kersttrui, kerstballen, kerstmuts, een kerst mok, kerststolletje. Al deze producten kunnen bedrukt worden met je eigen logo. Naast de bovengenoemde voorbeelden is het ook mogelijk om er nog wat extra lekkers toe te voegen of bijvoorbeeld een mooie fles wijn. 

Duurzame relatiegeschenken

Bij Pelster Promotions streven we naar een assortiment van uitsluitend milieuvriendelijke relatiegeschenken. We zijn toegewijd aan het aanbieden van geschenken die lang meegaan, vervaardigd zijn van gerecyclede materialen en geproduceerd worden binnen Europa. Met onze benadering streven we ernaar om de vervuilende aspecten van de branche aan te pakken. We werken enkel samen met leveranciers die onze visie delen en proactief actie ondernemen op het gebied van duurzaamheid.

Voorbeelden van wat we kunnen leveren

Wij bedenken graag geschenken en geschenkpakketten op maat, passend bij jouw bedrijf. Maar om je alvast een impressie te geven, hebben we een aantal producten verzameld die we los of als pakket kunnen leveren.

Contact opnemen

Deze bedrijven organisaties hebben we al mogen helpen:

Voor ons bedrijf hadden we een Open Dag georganiseerd en daar horen natuurlijk goodiebags en mooie klantgeschenken bij. Pelster Promotions heeft ons daarbij geholpen. Na een brainstorm sessie waarin ze zich verdiept hebben in ons bedrijf en de producten die wij maken. Je kon zien dat er goed nagedacht was over de manier van inpakken. Het inpakfolie was sterk genoeg om het geschenk te houden en de afwerking met een mooi neutraal “strikje” zag er modern uit. De reacties waren heel positief en de ontvangers gingen alles graag gebruiken!

Tessa Huiting- van Huet / Kinkelder

Het fijnste aan Pelster is het korte schakelen. Als ik vraag om een proefdruk, zit deze de volgende dag al in mijn mailbox. En dat ben ik wel anders gewend. Bij de grote bureaus duurt dit namelijk altijd erg lang. Pelster reageert en levert snel en dit werkt erg prettig.

Marianne de Jong / BMI Group

Voor het jubileumfeest van ons bedrijf waren we op zoek naar een origineel cadeau voor personeel. Pelster heeft ons hierin van originele en toepasselijke opties voorzien en ondanks het korte tijdsbestek, een snelle en vriendelijke service weten te verlenen en tevens van goede kwaliteit. De schorten zijn positief door ons personeel ontvangen. Kortom, wij zijn blij. Hartelijk dank!

Noor / Total Hydraulics

Altijd een vast contactpersoon

Mark Wilting (links) en Willem-Jan zijn onze accountmanagers. Je krijgt één van hen als vast contactpersoon zodat je nog sneller kunt schakelen!

Wil je je laten ontzorgen in je personeelsgeschenk?

Bespaar jezelf uren zoekwerk en geef de klus uit handen. Vul het formulier in en je ontvangt een gratis en vrijblijvend voorstel met 3 geschenken. Altijd passend bij jouw geefmoment en bedrijf.

[email protected]

    We vragen naar je Telefoonnummer zodat we gemakkelijk in contact kunnen komen voor meer info over je bedrijf en wensen. Zo kunnen we een beter passend aanbod doen!