Tijdens de wintermaanden worden de avonden langer en kouder, het houden van een filmavond is voor velen de perfecte manier om zo’n koude avond door te brengen. Het geven van thuisbioscoop pakket als relatiegeschenk voor zo’n filmavond zal zeker indruk maken. 

Waarom een thuisbioscoop een geweldig relatiegeschenk is

Met het geven van een thuisbioscoop pakket geef je een relatiegeschenk dat veel te bieden heeft. Zo geef je naast een avondje entertainment ook een avond vol rust en ontspanning. Ook kun je enorm variëren met een thuisbioscoop pakket. We hebben alvast een aantal voorbeelden van producten die in het pakket kunnen voor je onder elkaar gezet.

Fleece deken: Het kijken van een film onder een heerlijk warme fleecedeken in de winter biedt aast warmte ook gezelligheid en ontspanning. 

Filmbon: Met een film-bon kan de ontvanger zelf een film naar keuze uitzieken en kijken. Met een film-bon zit je dus altijd goed. 

Luxe popcorn: Naast de standaard zoete en zoute popcorn zijn er ook allerlei luxe popcorn soorten zoals karamel, chocolade, toffee, red velvet, gezouten karamel en nog veel meer. Luxe popcorn soorten makken het geschenk net even specialer. 

Warme chocolademelk kit: Met een warme chocolademelk kit kan de ontvanger in een handomdraai overheerlijke chocolademelk maken. 

Noten en gedroogd fruit: In plaats van bijvoorbeeld chips of gewoon als extra, kun je er ook voor kiezen om noten en gedroogd fruit toe te voegen aan het thuisbioscoop pakket. 

Buiten de vijf bovengenoemde opties zijn er nog tal van andere lekkernijen en producten beschikbaar om een thuisbioscoop pakket compleet te maken. Ben je naar iets specifieks opzoek of wil je je volledig laten ontzorgen als het om relatiegeschenken gaat? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. 

Duurzame relatiegeschenken

Bij Pelster Promotions is duurzaamheid een belangrijke factor. We maken graag een positieve impact op de wereld om ons heen. Onze relatiegeschenken zijn daarom gemaakt van hoogwaardige materialen die lang meegaan en niet schadelijk zijn voor het milieu. We werken samen met fabrikanten die zich inzetten voor duurzaamheid en die bijvoorbeeld gerecyclede materialen gebruiken of hun productieprocessen optimaliseren om hun impact op het milieu te verminderen.

Voorbeelden van wat we kunnen leveren

Wij bedenken graag geschenken en geschenkpakketten op maat, passend bij jouw bedrijf. Maar om je alvast een impressie te geven, hebben we een aantal producten verzameld die we los of als pakket kunnen leveren.

Contact opnemen

Deze bedrijven organisaties hebben we al mogen helpen:

Voor ons bedrijf hadden we een Open Dag georganiseerd en daar horen natuurlijk goodiebags en mooie klantgeschenken bij. Pelster Promotions heeft ons daarbij geholpen. Na een brainstorm sessie waarin ze zich verdiept hebben in ons bedrijf en de producten die wij maken. Je kon zien dat er goed nagedacht was over de manier van inpakken. Het inpakfolie was sterk genoeg om het geschenk te houden en de afwerking met een mooi neutraal “strikje” zag er modern uit. De reacties waren heel positief en de ontvangers gingen alles graag gebruiken!

Tessa Huiting- van Huet / Kinkelder

Het fijnste aan Pelster is het korte schakelen. Als ik vraag om een proefdruk, zit deze de volgende dag al in mijn mailbox. En dat ben ik wel anders gewend. Bij de grote bureaus duurt dit namelijk altijd erg lang. Pelster reageert en levert snel en dit werkt erg prettig.

Marianne de Jong / BMI Group

Voor het jubileumfeest van ons bedrijf waren we op zoek naar een origineel cadeau voor personeel. Pelster heeft ons hierin van originele en toepasselijke opties voorzien en ondanks het korte tijdsbestek, een snelle en vriendelijke service weten te verlenen en tevens van goede kwaliteit. De schorten zijn positief door ons personeel ontvangen. Kortom, wij zijn blij. Hartelijk dank!

Noor / Total Hydraulics

Altijd een vast contactpersoon

Mark Wilting (links) en Willem-Jan zijn onze accountmanagers. Je krijgt één van hen als vast contactpersoon zodat je nog sneller kunt schakelen!

Wil je je laten ontzorgen in je personeelsgeschenk?

Bespaar jezelf uren zoekwerk en geef de klus uit handen. Vul het formulier in en je ontvangt een gratis en vrijblijvend voorstel met 3 geschenken. Altijd passend bij jouw geefmoment en bedrijf.

[email protected]

    We vragen naar je Telefoonnummer zodat we gemakkelijk in contact kunnen komen voor meer info over je bedrijf en wensen. Zo kunnen we een beter passend aanbod doen!