Zodra de winter voor de deur staat zijn veel mensen al bezig met hun wintersport vakantie. Een wintersport relatiegeschenk kan perfect zijn voor klanten, partners of medewerkers die houden van de sneeuw en de bergen.

Waar kan een wintersport pakket uit bestaan?

Een wintersport pakket kan uit van alles bestaan. Het eerste waar je misschien aan denkt zijn skikleren en andere ski accessoires. Het probleem met deze cadeaus is dat het allemaal op maat van de ontvanger moet zijn en daarnaast zijn ook relatief dure geschenken, tenzij er vanuit het bedrijf of organisatie een ski-trip wordt gepland. Bij een ski-trip als bedrijfsuitje hoort natuurlijk skikleding in de kleuren van het bedrijf inclusief logo’s. Bij Pelster Promotions helpen we je hier graag bij.

Wil je je werknemers een leuk geschenk geven voor de wintersport dan kun je ook kiezen om een pakket samen te stellen dat zeker van pas komt tijdens de wintersport. 

  • Thermosfles: Tijdens het skiën of snowboarden kan het behoorlijk koud worden. Het is dan heerlijk om tussendoor een warme kop koffie/thee of chocolademelk te kunnen drinken. 
  • Een Buff: Een buff is een multifunctionele sjaal die kan worden gebruikt als nekwarmer, gezichtsmasker of hoofdband. Een buff houdt je heerlijk warm tijdens het skiën of snowboarden. 
  • Zonnebrandcrème: Iedereen die wel eens op wintersport is geweest kent het wel, je staat boven op de berg en het is heerlijk warm door de felle zon. Op zo’n moment is het verstandig om in te smeren maar lang niet iedereen heeft zonnebrand mee. Het toevoegen van zonnebrand in een wintersport geschenkpakket wordt daarom zeker gewaardeerd.
  • Flacon: Je kunt jezelf opwarmen met een kopje koffie of thee maar ook met een borreltje. Een flacon is ideaal om mee te nemen tijdens het skiën of snowboarden.
  • Skisokken: Dit zijn comfortabele sokken die zoals de naam al zegt speciaal zijn ontworpen voor het skiën of snowboarden. De drager van deze sokken zal geen koude voeten hebben.

Naast de bovengenoemde voorbeelden is er nog veel meer mogelijk. Ook zijn uiteraard alle bovengenoemde voorbeelden volledig in de stijl van jouw organisatie of bedrijf te verkrijgen. 

Duurzame relatiegeschenken

Bij Pelster Promotions is duurzaamheid een belangrijke factor. We maken graag een positieve impact op de wereld om ons heen. Onze relatiegeschenken zijn daarom gemaakt van hoogwaardige materialen die lang meegaan en niet schadelijk zijn voor het milieu. We werken samen met fabrikanten die zich inzetten voor duurzaamheid en die bijvoorbeeld gerecyclede materialen gebruiken of hun productieprocessen optimaliseren om hun impact op het milieu te verminderen.

Voorbeelden van wat we kunnen leveren

Wij bedenken graag geschenken en geschenkpakketten op maat, passend bij jouw bedrijf. Maar om je alvast een impressie te geven, hebben we een aantal producten verzameld die we los of als pakket kunnen leveren.

Contact opnemen

Deze bedrijven organisaties hebben we al mogen helpen:

Voor ons bedrijf hadden we een Open Dag georganiseerd en daar horen natuurlijk goodiebags en mooie klantgeschenken bij. Pelster Promotions heeft ons daarbij geholpen. Na een brainstorm sessie waarin ze zich verdiept hebben in ons bedrijf en de producten die wij maken. Je kon zien dat er goed nagedacht was over de manier van inpakken. Het inpakfolie was sterk genoeg om het geschenk te houden en de afwerking met een mooi neutraal “strikje” zag er modern uit. De reacties waren heel positief en de ontvangers gingen alles graag gebruiken!

Tessa Huiting- van Huet / Kinkelder

Het fijnste aan Pelster is het korte schakelen. Als ik vraag om een proefdruk, zit deze de volgende dag al in mijn mailbox. En dat ben ik wel anders gewend. Bij de grote bureaus duurt dit namelijk altijd erg lang. Pelster reageert en levert snel en dit werkt erg prettig.

Marianne de Jong / BMI Group

Voor het jubileumfeest van ons bedrijf waren we op zoek naar een origineel cadeau voor personeel. Pelster heeft ons hierin van originele en toepasselijke opties voorzien en ondanks het korte tijdsbestek, een snelle en vriendelijke service weten te verlenen en tevens van goede kwaliteit. De schorten zijn positief door ons personeel ontvangen. Kortom, wij zijn blij. Hartelijk dank!

Noor / Total Hydraulics

Altijd een vast contactpersoon

Mark Wilting (links) en Willem-Jan zijn onze accountmanagers. Je krijgt één van hen als vast contactpersoon zodat je nog sneller kunt schakelen!

Wil je je laten ontzorgen in je personeelsgeschenk?

Bespaar jezelf uren zoekwerk en geef de klus uit handen. Vul het formulier in en je ontvangt een gratis en vrijblijvend voorstel met 3 geschenken. Altijd passend bij jouw geefmoment en bedrijf.

[email protected]

    We vragen naar je Telefoonnummer zodat we gemakkelijk in contact kunnen komen voor meer info over je bedrijf en wensen. Zo kunnen we een beter passend aanbod doen!