Als de temperaturen in de zomer oplopen, is het fijn om wat verkoeling op te zoeken. Mooie verkoelende relatiegeschenken kunnen daarom zeer welkom zijn. Ze zorgen niet alleen voor verfrissing op warme dagen, maar kunnen ook fantastisch promotiemateriaal zijn voor bedrijven.

Ruime keuze uit verkoelende relatiegeschenken 

Er zijn verschillende relatiegeschenken die je personeel, klanten of partners koel weten te houden in de zomer. Denk aan koelboxen, sproeiwaterflessen, handventilatoren, strandlakens en opblaasbare zwembaden. Al deze producten kunnen worden bedrukt met een bedrijfslogo of -naam, waardoor ze een geschikt relatiegeschenk of promotiemateriaal zijn.

Het geven van verkoelende relatiegeschenken in de zomer kan het imago van je bedrijf of organisatie bevorderen. De ontvanger zal het relatiegeschenk daadwerkelijk gaan gebruiken, wat ervoor zorgt dat de ontvanger iedere keer in aanraking komt met jouw merk bij gebruik van het geschenk. Dit zal een langdurige positieve impact hebben op jouw ontvanger. 

Duurzame relatiegeschenken

Pelster Promotions richt zich op het aanbieden van duurzame relatiegeschenken. We hechten veel waarde aan het verduurzamen van relatiegeschenken. Daarom zijn wij altijd op zoek naar nieuwe, innovatieve en duurzame relatiegeschenken om aan te bieden.

Voorbeelden van wat we kunnen leveren

Wij bedenken graag geschenken en geschenkpakketten op maat, passend bij jouw bedrijf. Maar om je alvast een impressie te geven, hebben we een aantal producten verzameld die we los of als pakket kunnen leveren.

Deze bedrijven organisaties hebben we al mogen helpen:

Voor ons bedrijf hadden we een Open Dag georganiseerd en daar horen natuurlijk goodiebags en mooie klantgeschenken bij. Pelster Promotions heeft ons daarbij geholpen. Na een brainstorm sessie waarin ze zich verdiept hebben in ons bedrijf en de producten die wij maken. Je kon zien dat er goed nagedacht was over de manier van inpakken. Het inpakfolie was sterk genoeg om het geschenk te houden en de afwerking met een mooi neutraal “strikje” zag er modern uit. De reacties waren heel positief en de ontvangers gingen alles graag gebruiken!

Tessa Huiting- van Huet / Kinkelder

Het fijnste aan Pelster is het korte schakelen. Als ik vraag om een proefdruk, zit deze de volgende dag al in mijn mailbox. En dat ben ik wel anders gewend. Bij de grote bureaus duurt dit namelijk altijd erg lang. Pelster reageert en levert snel en dit werkt erg prettig.

Marianne de Jong / BMI Group

Voor het jubileumfeest van ons bedrijf waren we op zoek naar een origineel cadeau voor personeel. Pelster heeft ons hierin van originele en toepasselijke opties voorzien en ondanks het korte tijdsbestek, een snelle en vriendelijke service weten te verlenen en tevens van goede kwaliteit. De schorten zijn positief door ons personeel ontvangen. Kortom, wij zijn blij. Hartelijk dank!

Noor / Total Hydraulics

Altijd een vast contactpersoon

Mark Wilting (links) en Willem-Jan zijn onze accountmanagers. Je krijgt één van hen als vast contactpersoon zodat je nog sneller kunt schakelen!

Wil je je laten ontzorgen in je personeelsgeschenk?

Bespaar jezelf uren zoekwerk en geef de klus uit handen. Vul het formulier in en je ontvangt een gratis en vrijblijvend voorstel met 3 geschenken. Altijd passend bij jouw geefmoment en bedrijf.

[email protected]

    We vragen naar je Telefoonnummer zodat we gemakkelijk in contact kunnen komen voor meer info over je bedrijf en wensen. Zo kunnen we een beter passend aanbod doen!