Als bedrijf wil je soms net dat extra beetje luxe bieden aan je relaties. Zeker in de zomer zijn er talloze mogelijkheden voor luxe relatiegeschenken waarmee je indruk kunt maken op je klanten, partners of medewerkers.

Luxe zomerse relatiegeschenken in allerlei vormen en maten

Als je als bedrijf of organisatie zijnde een mooi luxe geschenk aan het personeel, partners of klanten wil geven zijn daar tal van opties voor. Veel bedrijven en organisaties denken direct aan één duurder cadeau zoals bijvoorbeeld een barbecue, een vuurkorf of bijvoorbeeld een tafelhaard. Dit zijn fantastische geschenken om te geven maar ook om te krijgen.

Naast deze luxe geschenken vergeten veel bedrijven en organisaties vaak  dat je inplaats van één luxe geschenk ook kan gaan voor een pakket vol luxe cadeaus. Een populair geschenk dat wij bij Pelster Promotions vaak aanraden is om een mooie strandtas of picknickmand te vullen met allerlei luxe artikelen. Dit kan voor de strandtas een strandlaken, een fles champagne of wijn, luxe verzorgingsproducten zoals zonnebrandcrème of aftersun zijn. De picknickmand kan bijvoorbeeld gevuld worden met een mooie servies set, allerlei luxe hapjes en bijvoorbeeld een chique picknickkleed. 

Het effect van een luxe zomerse relatiegeschenken

Luxe relatiegeschenken hebben doorgaans meer effect op de ontvanger dan een regulier relatiegeschenk. Door te kiezen voor een hoogwaardig en exclusief geschenk, creëer je een gevoel van waardering en erkenning bij de ontvanger. Dit kan bijdragen aan een positieve beleving van jouw merk en de relatie tussen de ontvanger en het bedrijf versterken.

Het geven van luxe relatiegeschenken in de zomer draagt ook bij aan het behalen van bedrijfsdoelstellingen, zoals het verhogen van de verkoop of het aantrekken van nieuwe klanten. Door een exclusief geschenk te geven aan een klant die een grote aankoop heeft gedaan, kan de klant gestimuleerd worden om terug te komen voor meer aankopen in de toekomst.

Duurzame relatiegeschenken

Pelster Promotions richt zich op het aanbieden van duurzame relatiegeschenken. Wij geloven dat duurzaamheid en verantwoord ondernemen de toekomst zijn en daarom bieden we enkel duurzame relatiegeschenken aan.

Voorbeelden van wat we kunnen leveren

Wij bedenken graag geschenken en geschenkpakketten op maat, passend bij jouw bedrijf. Maar om je alvast een impressie te geven, hebben we een aantal producten verzameld die we los of als pakket kunnen leveren.

Contact opnemen

Deze bedrijven organisaties hebben we al mogen helpen:

Voor ons bedrijf hadden we een Open Dag georganiseerd en daar horen natuurlijk goodiebags en mooie klantgeschenken bij. Pelster Promotions heeft ons daarbij geholpen. Na een brainstorm sessie waarin ze zich verdiept hebben in ons bedrijf en de producten die wij maken. Je kon zien dat er goed nagedacht was over de manier van inpakken. Het inpakfolie was sterk genoeg om het geschenk te houden en de afwerking met een mooi neutraal “strikje” zag er modern uit. De reacties waren heel positief en de ontvangers gingen alles graag gebruiken!

Tessa Huiting- van Huet / Kinkelder

Het fijnste aan Pelster is het korte schakelen. Als ik vraag om een proefdruk, zit deze de volgende dag al in mijn mailbox. En dat ben ik wel anders gewend. Bij de grote bureaus duurt dit namelijk altijd erg lang. Pelster reageert en levert snel en dit werkt erg prettig.

Marianne de Jong / BMI Group

Voor het jubileumfeest van ons bedrijf waren we op zoek naar een origineel cadeau voor personeel. Pelster heeft ons hierin van originele en toepasselijke opties voorzien en ondanks het korte tijdsbestek, een snelle en vriendelijke service weten te verlenen en tevens van goede kwaliteit. De schorten zijn positief door ons personeel ontvangen. Kortom, wij zijn blij. Hartelijk dank!

Noor / Total Hydraulics

Altijd een vast contactpersoon

Mark Wilting (links) en Willem-Jan zijn onze accountmanagers. Je krijgt één van hen als vast contactpersoon zodat je nog sneller kunt schakelen!

Wil je je laten ontzorgen in je personeelsgeschenk?

Bespaar jezelf uren zoekwerk en geef de klus uit handen. Vul het formulier in en je ontvangt een gratis en vrijblijvend voorstel met 3 geschenken. Altijd passend bij jouw geefmoment en bedrijf.

[email protected]

    We vragen naar je Telefoonnummer zodat we gemakkelijk in contact kunnen komen voor meer info over je bedrijf en wensen. Zo kunnen we een beter passend aanbod doen!