Nu de zomer nadert, is het tijd om na te denken over relatiegeschenken die jouw bedrijf of organisatie zou kunnen geven. Of je nu je klanten wilt bedanken voor hun loyaliteit of nieuwe klanten wilt aantrekken, er zijn veel relatiegeschenken voor de zomer.

Vijf traditionele zomerse relatiegeschenken

Voor in de zomer zijn er ontelbaar relatiegeschenken die je zou kunnen geven. Traditionele zomerse relatiegeschenken zijn dan ook nog steeds populair om te geven, vooral omdat de ontvanger echt iets heeft aan deze geschenken.

  1. Bedrukte waterflessen: Met de warmere temperaturen in de zomer is het belangrijk om gehydrateerd te blijven. Bedrukte waterflessen zijn een praktisch en milieuvriendelijk geschenk dat jouw klanten zeker zullen waarderen. Jouw bedrijfs of organisatie logo op de fles zorgt er bovendien voor dat uw merk opvalt.

  2. Strandtassen: Een bedrukte strandtas is een handig en praktisch geschenk. Of uw klanten nu op vakantie gaan of gewoon een dagje naar het strand, een strandtas komt altijd van pas. Bovendien biedt het veel ruimte om jouw bedrijfs of organisatie logo te tonen.

  3. Zonnebrillen: Zonnebrillen zijn misschien wel het meest voorkomende zomerse relatiegeschenk en dat is niet zonder reden. Zonnebrillen zijn niet alleen een modeaccessoire, maar ook essentieel om de ogen te beschermen tegen de felle zon. Bedrukte zonnebrillen zijn een leuk geschenk dat uw klanten zeker zullen waarderen en graag zullen dragen.

  4. Handventilatoren: De handventilator wordt al heel lang gegeven als zomers geschenk en is een steeds populairder wordend relatiegeschenk in de warme zomer dagen. Als het echt warm is, kan een handventilator een welkom verkoelend effect geven. Bedrukte handventilatoren zijn een praktisch relatiegeschenk dat jouw klanten, personeel of partners zeker op prijs zullen stellen. 

  5. Strandlakens: Een van de meest geliefde relatiegeschenken om te krijgen. Iedereen gebruikt strandlakens en daarmee krijgt de ontvanger daadwerkelijk iets wat hij/zij nog jarenlang iedere zomer kan gebruiken. Daarnaast kun je een strandlaken volledig in je eigen huisstijl laten maken. 

Ben je op zoek naar nieuwe en verfrissende zomerse relatiegeschenken?

Zoals hierboven is beschreven doen traditionele zomerse geschenken het nog altijd goed. Maar mocht je met jouw bedrijf of organisatie toch liever voor vernieuwend gaan dan is dat bij Pelster Promotions ook geen probleem. Neem geheel vrijblijvend contact op (of kom gezellig op de koffie). We bespreken graag jouw wensen en ideeën om zo het perfecte relatiegeschenk voor jouw bedrijf of organisatie te vinden.  

Duurzame relatiegeschenken

Pelster Promotions richt zich op het aanbieden van duurzame relatiegeschenken. Wij geloven dat duurzaamheid en verantwoord ondernemen de toekomst zijn en daarom bieden we enkel duurzame relatiegeschenken aan.

Voorbeelden van wat we kunnen leveren

Wij bedenken graag geschenken en geschenkpakketten op maat, passend bij jouw bedrijf. Maar om je alvast een impressie te geven, hebben we een aantal producten verzameld die we los of als pakket kunnen leveren.

Contact opnemen

Deze bedrijven organisaties hebben we al mogen helpen:

Voor ons bedrijf hadden we een Open Dag georganiseerd en daar horen natuurlijk goodiebags en mooie klantgeschenken bij. Pelster Promotions heeft ons daarbij geholpen. Na een brainstorm sessie waarin ze zich verdiept hebben in ons bedrijf en de producten die wij maken. Je kon zien dat er goed nagedacht was over de manier van inpakken. Het inpakfolie was sterk genoeg om het geschenk te houden en de afwerking met een mooi neutraal “strikje” zag er modern uit. De reacties waren heel positief en de ontvangers gingen alles graag gebruiken!

Tessa Huiting- van Huet / Kinkelder

Het fijnste aan Pelster is het korte schakelen. Als ik vraag om een proefdruk, zit deze de volgende dag al in mijn mailbox. En dat ben ik wel anders gewend. Bij de grote bureaus duurt dit namelijk altijd erg lang. Pelster reageert en levert snel en dit werkt erg prettig.

Marianne de Jong / BMI Group

Voor het jubileumfeest van ons bedrijf waren we op zoek naar een origineel cadeau voor personeel. Pelster heeft ons hierin van originele en toepasselijke opties voorzien en ondanks het korte tijdsbestek, een snelle en vriendelijke service weten te verlenen en tevens van goede kwaliteit. De schorten zijn positief door ons personeel ontvangen. Kortom, wij zijn blij. Hartelijk dank!

Noor / Total Hydraulics

Altijd een vast contactpersoon

Mark Wilting (links) en Willem-Jan zijn onze accountmanagers. Je krijgt één van hen als vast contactpersoon zodat je nog sneller kunt schakelen!

Wil je je laten ontzorgen in je personeelsgeschenk?

Bespaar jezelf uren zoekwerk en geef de klus uit handen. Vul het formulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op. 

[email protected]

    We vragen naar je Telefoonnummer zodat we gemakkelijk in contact kunnen komen voor meer info over je bedrijf en wensen. Zo kunnen we een beter passend aanbod doen!