Zomerse relatiegeschenken die door de brievenbus passen; het klinkt misschien te mooi om waar te zijn, maar bij Pelster Promotions maken we het mogelijk! We hebben een breed scala aan unieke, zomerse geschenken die klein genoeg zijn om door de brievenbus te passen, en toch een grote impact maken. Van zonnebril tot strandlaken, van barbecue set tot zonnecrème, we hebben voor ieder wat wils. En het mooie is, deze geschenken kunnen allemaal gepersonaliseerd worden met jouw bedrijfslogo of boodschap, waardoor ze niet alleen een teken van waardering zijn, maar ook bijdragen aan het versterken van jouw merkimago. En laten we eerlijk zijn, wie wordt er nu niet blij van een verrassing in de brievenbus op een zonnige zomerdag?

Hoe kies je het juiste zomerse relatiegeschenk dat past bij jouw bedrijf?

Het kiezen van het juiste zomerse relatiegeschenk dat past bij jouw bedrijf kan een uitdaging zijn. Je wilt iets dat jouw waardering toont, maar ook iets dat echt bij jouw bedrijf past. Bij Pelster Promotions begrijpen we dat en daarom helpen we je graag bij het maken van deze keuze. We beginnen met het in kaart brengen van jouw bedrijf en de interesses van jouw klanten, medewerkers of partners. Vervolgens koppelen we dit aan ons assortiment van zomerse relatiegeschenken om zo tot de perfecte match te komen. Of je nu een hip techbedrijf bent dat op zoek is naar een coole gadget, of een wellness spa die op zoek is naar een ontspannend geschenk, wij hebben het juiste zomerse relatiegeschenk dat bij jouw bedrijf past. En het mooiste is, deze geschenken zijn zo gemaakt dat ze gewoon door de brievenbus passen!

De rol Van duurzaamheid bij het kiezen van een zomers relatiegeschenk

In een wereld waar duurzaamheid steeds belangrijker wordt, spelen ook relatiegeschenken hierin een rol. Bij Pelster Promotions nemen we duurzaamheid serieus. We begrijpen dat het kiezen van een zomers relatiegeschenk niet alleen gaat over het vinden van het perfecte item, maar ook over het maken van een verantwoorde keuze. Daarom hebben we een reeks geschenken die niet alleen zomers en brievenbusgeschikt zijn, maar ook duurzaam geproduceerd. Van herbruikbare waterflessen tot zonne-energie opladers, onze geschenken zijn ontworpen om een positieve impact te hebben op de planeet en tegelijkertijd jouw relaties te versterken. En om het nog beter te maken, al onze geschenken kunnen worden gepersonaliseerd met jouw bedrijfslogo of boodschap, waardoor je niet alleen een duurzaam geschenk geeft, maar ook jouw inzet voor duurzaamheid laat zien.

Voorbeelden van wat we kunnen leveren

Wij bedenken graag geschenken en geschenkpakketten op maat, passend bij jouw bedrijf. Maar om je alvast een impressie te geven, hebben we een aantal producten verzameld die we los of als pakket kunnen leveren.

Contact opnemen

Deze bedrijven organisaties hebben we al mogen helpen:

Voor ons bedrijf hadden we een Open Dag georganiseerd en daar horen natuurlijk goodiebags en mooie klantgeschenken bij. Pelster Promotions heeft ons daarbij geholpen. Na een brainstorm sessie waarin ze zich verdiept hebben in ons bedrijf en de producten die wij maken. Je kon zien dat er goed nagedacht was over de manier van inpakken. Het inpakfolie was sterk genoeg om het geschenk te houden en de afwerking met een mooi neutraal “strikje” zag er modern uit. De reacties waren heel positief en de ontvangers gingen alles graag gebruiken!

Tessa Huiting- van Huet / Kinkelder

Het fijnste aan Pelster is het korte schakelen. Als ik vraag om een proefdruk, zit deze de volgende dag al in mijn mailbox. En dat ben ik wel anders gewend. Bij de grote bureaus duurt dit namelijk altijd erg lang. Pelster reageert en levert snel en dit werkt erg prettig.

Marianne de Jong / BMI Group

Voor het jubileumfeest van ons bedrijf waren we op zoek naar een origineel cadeau voor personeel. Pelster heeft ons hierin van originele en toepasselijke opties voorzien en ondanks het korte tijdsbestek, een snelle en vriendelijke service weten te verlenen en tevens van goede kwaliteit. De schorten zijn positief door ons personeel ontvangen. Kortom, wij zijn blij. Hartelijk dank!

Noor / Total Hydraulics

Altijd een vast contactpersoon

Mark Wilting (links) en Willem-Jan zijn onze accountmanagers. Je krijgt één van hen als vast contactpersoon zodat je nog sneller kunt schakelen!

Wil je je laten ontzorgen in je personeelsgeschenk?

Bespaar jezelf uren zoekwerk en geef de klus uit handen. Vul het formulier in en je ontvangt een gratis en vrijblijvend voorstel met 3 geschenken. Altijd passend bij jouw geefmoment en bedrijf.

[email protected]

    We vragen naar je Telefoonnummer zodat we gemakkelijk in contact kunnen komen voor meer info over je bedrijf en wensen. Zo kunnen we een beter passend aanbod doen!