Als de zomerzon hoog aan de hemel staat en de vakantieperiode aanbreekt, is het dé ideale tijd om jouw zakenrelaties te verrassen met zomerse relatiegeschenken. Bij Pelster Promotions begrijpen we maar al te goed dat het tonen van waardering aan je klanten, zakenpartners en werknemers van essentieel belang is voor het opbouwen van sterke en duurzame relaties. Het geven van relatiegeschenken, en vooral die met een zomers tintje, brengen tal van voordelen met zich mee. Ze dienen niet alleen als een bedankje, maar zijn ook een effectief middel om jouw merk zichtbaar te maken. Bovendien geven ze een positief signaal af over jouw bedrijfscultuur en waarden. Dus, terwijl de temperaturen stijgen, laten we samenwerken om de perfecte zomerse relatiegeschenken te kiezen die een blijvende impact maken.

5 Populaire Zomerse Relatiegeschenken

De zomer is een seizoen van vreugde, ontspanning en avontuur. Het is ook een uitgelezen kans om jouw zakenrelaties te verrassen met een attent en zomers relatiegeschenk. Bij Pelster Promotions hebben we een selectie gemaakt van de top 5 zomerse relatiegeschenken die zeker in de smaak zullen vallen. Op nummer één staan onze gepersonaliseerde zonnebrillen, een trendy en praktisch geschenk dat jouw merk in de kijker zet. Op de tweede plaats komen onze duurzame, herbruikbare waterflessen, ideaal voor warme zomerdagen. Op de derde plaats hebben we stijlvolle strandtassen met jouw logo, gevolgd door onze bamboe strandstoelen op nummer vier. Ten slotte, op nummer vijf, staan onze zonne-energie opladers, een innovatief geschenk dat jouw inzet voor duurzaamheid onderstreept. Elk van deze geschenken is niet alleen praktisch en stijlvol, maar draagt ook bij aan de zichtbaarheid en reputatie van jouw merk. Uiteraard hebben we naast deze vijf voorbeelden nog veel meer zomerse relatiegeschenken. 

Duurzame relatiegeschenken

Pelster Promotions richt zich op het aanbieden van duurzame relatiegeschenken. Wij geloven dat duurzaamheid en verantwoord ondernemen de toekomst zijn en daarom bieden we enkel duurzame relatiegeschenken aan.

Voorbeelden van wat we kunnen leveren

Wij bedenken graag geschenken en geschenkpakketten op maat, passend bij jouw bedrijf. Maar om je alvast een impressie te geven, hebben we een aantal producten verzameld die we los of als pakket kunnen leveren.

Contact opnemen

Deze bedrijven organisaties hebben we al mogen helpen:

Voor ons bedrijf hadden we een Open Dag georganiseerd en daar horen natuurlijk goodiebags en mooie klantgeschenken bij. Pelster Promotions heeft ons daarbij geholpen. Na een brainstorm sessie waarin ze zich verdiept hebben in ons bedrijf en de producten die wij maken. Je kon zien dat er goed nagedacht was over de manier van inpakken. Het inpakfolie was sterk genoeg om het geschenk te houden en de afwerking met een mooi neutraal “strikje” zag er modern uit. De reacties waren heel positief en de ontvangers gingen alles graag gebruiken!

Tessa Huiting- van Huet / Kinkelder

Het fijnste aan Pelster is het korte schakelen. Als ik vraag om een proefdruk, zit deze de volgende dag al in mijn mailbox. En dat ben ik wel anders gewend. Bij de grote bureaus duurt dit namelijk altijd erg lang. Pelster reageert en levert snel en dit werkt erg prettig.

Marianne de Jong / BMI Group

Voor het jubileumfeest van ons bedrijf waren we op zoek naar een origineel cadeau voor personeel. Pelster heeft ons hierin van originele en toepasselijke opties voorzien en ondanks het korte tijdsbestek, een snelle en vriendelijke service weten te verlenen en tevens van goede kwaliteit. De schorten zijn positief door ons personeel ontvangen. Kortom, wij zijn blij. Hartelijk dank!

Noor / Total Hydraulics

Altijd een vast contactpersoon

Mark Wilting (links) en Willem-Jan zijn onze accountmanagers. Je krijgt één van hen als vast contactpersoon zodat je nog sneller kunt schakelen!

Wil je je laten ontzorgen in je personeelsgeschenk?

Bespaar jezelf uren zoekwerk en geef de klus uit handen. Vul het formulier in en je ontvangt een gratis en vrijblijvend voorstel met 3 geschenken. Altijd passend bij jouw geefmoment en bedrijf.

[email protected]

    We vragen naar je Telefoonnummer zodat we gemakkelijk in contact kunnen komen voor meer info over je bedrijf en wensen. Zo kunnen we een beter passend aanbod doen!