De aanvang van het nieuwe schooljaar is een spannende en belangrijke mijlpaal voor zowel leerlingen als ouders. Het is een moment waarop nieuwe banden worden gesmeed en de basis wordt gelegd voor een succesvolle periode op school. Om deze overgang soepel en positief te laten verlopen, kunnen relatiegeschenken op de eerste schooldag van onschatbare waarde zijn.

Het belang van een hartelijk ontvangst op de eerste schooldag

Relatiegeschenken spelen een belangrijke rol bij het bieden van een warm welkom. Door elk kind op de eerste schooldag een attent geschenk te geven, laat de school zien dat ze verheugd zijn met hun komst en dat ze de leerlingen willen ondersteunen in hun leerproces. Dit draagt bij aan een positieve eerste indruk en helpt leerlingen sneller op hun gemak te voelen in hun nieuwe omgeving.

Relatiegeschenken op de eerste schooldag hebben niet alleen als doel om leerlingen welkom te heten, maar ook om betrokkenheid en identificatie te bevorderen. Door het geven van geschenken met het schoollogo of de schoolkleuren, voelen leerlingen zich verbonden met de schoolgemeenschap en ontwikkelen ze een gevoel van trots en identiteit.

Het creëren van een positieve ouderbetrokkenheid

Relatiegeschenken op de eerste schooldag zijn niet alleen gericht op leerlingen, maar ook op ouders. Het betrekken van ouders bij het onderwijsproces is van cruciaal belang voor het succes van een kind op school. Door ouders te verwelkomen met een attent geschenk, toont de school haar waardering voor hun betrokkenheid en moedigt ze een positieve samenwerking aan.

Duurzame relatiegeschenken

Pelster Promotions richt zich op het aanbieden van duurzame relatiegeschenken. Wij geloven dat duurzaamheid en verantwoord ondernemen de toekomst zijn en daarom bieden we enkel duurzame relatiegeschenken aan.

Voorbeelden van wat we kunnen leveren

Wij bedenken graag geschenken en geschenkpakketten op maat, passend bij jouw bedrijf. Maar om je alvast een impressie te geven, hebben we een aantal producten verzameld die we los of als pakket kunnen leveren.

Contact opnemen

Deze bedrijven organisaties hebben we al mogen helpen:

Voor ons bedrijf hadden we een Open Dag georganiseerd en daar horen natuurlijk goodiebags en mooie klantgeschenken bij. Pelster Promotions heeft ons daarbij geholpen. Na een brainstorm sessie waarin ze zich verdiept hebben in ons bedrijf en de producten die wij maken. Je kon zien dat er goed nagedacht was over de manier van inpakken. Het inpakfolie was sterk genoeg om het geschenk te houden en de afwerking met een mooi neutraal “strikje” zag er modern uit. De reacties waren heel positief en de ontvangers gingen alles graag gebruiken!

Tessa Huiting- van Huet / Kinkelder

Het fijnste aan Pelster is het korte schakelen. Als ik vraag om een proefdruk, zit deze de volgende dag al in mijn mailbox. En dat ben ik wel anders gewend. Bij de grote bureaus duurt dit namelijk altijd erg lang. Pelster reageert en levert snel en dit werkt erg prettig.

Marianne de Jong / BMI Group

Voor het jubileumfeest van ons bedrijf waren we op zoek naar een origineel cadeau voor personeel. Pelster heeft ons hierin van originele en toepasselijke opties voorzien en ondanks het korte tijdsbestek, een snelle en vriendelijke service weten te verlenen en tevens van goede kwaliteit. De schorten zijn positief door ons personeel ontvangen. Kortom, wij zijn blij. Hartelijk dank!

Noor / Total Hydraulics

Altijd een vast contactpersoon

Mark Wilting (links) en Willem-Jan zijn onze accountmanagers. Je krijgt één van hen als vast contactpersoon zodat je nog sneller kunt schakelen!

Wil je je laten ontzorgen in je personeelsgeschenk?

Bespaar jezelf uren zoekwerk en geef de klus uit handen. Vul het formulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op. 

[email protected]

    We vragen naar je Telefoonnummer zodat we gemakkelijk in contact kunnen komen voor meer info over je bedrijf en wensen. Zo kunnen we een beter passend aanbod doen!